• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

10 preokreta Dekijeve Zvezde: Povedeš protiv crveno-belih i to opet nije dovoljno!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Poslednji na svojoj koži to je osetio Radnik...

 zvezda-preokreti-dejan-stankovic Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda vezala je čak 20 pobeda u nizu i hita ka velikim rekordima koji bi krunisali sjajnu sezonu u kojoj će tim Dejana Stankovića odbraniti šampionsku titulu, a igra i za "duplu krunu".

Možda će vas zanimati

Zaista deluje sjajno Zvezda ove sezone, ali daleko od toga da sve uvek ide "kao podmazano". Nekada igra nije dobra, nekada jeste i nema golova, a to se najbolje videlo protekle noći na "Marakani" kada je Radnik pošteno namučio prvaka.

Stvorili su crveno-beli mnogo šansi, promašili dva penala - odnosno odbranio ih je golman Ranđelović - dok su uprkos svemu uspeli da "okrenu" u finišu utakmice.

Vodio je Radnik na poluvremenu golom nekadašnjeg omladinca crveno-belih Uroša Milovanovića, ali daleko od toga da je to situacija na koju se Zvezda nije navikla - štaviše, mnogo puta od dolaska "Mistera" je morala da počinje "iz minusa".

Pre samo mesec dana pisali smo o tome kako je Zvezda izvela sedam preokreta od kada je vodi Stanković, a od tada smo videli još tri!

Izvor: MN PRESS

Zvezda je gubila od Mladosti golom Saše Jovanovića, da bi do poluvremena "okrenula" na 3:1 i slavila 4:1, protiv Javora je savladana u 4. minutu preko Luke Lukovića da bi ubedljivo pobedila 5:1, dok ju je najviše namučio deseti preokret protiv Radnika - bar kad se pogleda rezultat i vreme golova (2:1).

Ukupno gledano, Stanković je Zvezdu vodio na 57 utakmica i na 18 je njegova ekipa prva primila gol, međutim najčešće izlazi kao pobednik na kraju.

Pored deset pobeda nakon "minusa", Zvezda u mandatu Stankovića ima još pet remija (dva protiv Milana, Inđije, Partizana i Omonije), odnosno tek tri puta je izgubila takve utakmice - protiv Partizana, TSC-a i Hofenhajma.

To su i jedini porazi Stankovića od kada je postao trener crveno-belih, a ostvario je čak 45 pobeda (140:36) uz prosek od 2,51 boda po meču.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC