• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezdo, spreman je! Crveno-beli imaju golmana za budućnost: Izludeo Partizan, branio zicere i hvatao žive lopte! (VIDEO)

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Ove sezone Miloš Gordić je jedan od najboljih golmana Superlige.

 golman mačve miloš gordić izluđivao igrače partizana Izvor: MN PRESS

Fudbaleri Partizana savladali su Mačvu sa 2:1, mnogo teže nego što se očekivalo. 

Izabranici Aleksandra Stanojevića uputili su preko 20 šuteva na gol, ali nikako nisu uspevali da zatresu mrežu Šapčana. 

Možda će vas zanimati

Glavni razlog za to bio je neverovatni Miloš Gordić! Mladi golman Crvene zvezde na pozajmici u Mačvi imao je partiju karijere protiv crno-belih pošto je na tom meču zabeležio neverovatnih 13 odbrana! 

Pogotovo je bio impresivan u prvom poluvremenu gde je Partizan napadao iz sve snage posle ranog gola Branislava Živkovića, ali je Gordić bio neprelazan. 

Već na startu je odbranio pravi zicer Lazaru Markoviću, a mladom napadaču crno-belih Nikoli Štuliću je odbranio nekoliko udaraca iz blizine. 

Asanu je u 12. minutu uspeo da uhvati živu loptu Japancu iako je on šutirao sa desetak metara.Na samom kraju poluvremena uspeo je da Nathu "skine" udarac glavom sa 6-7 metara, a na startu drugog poluvremena je Filipu Stevanoviću odbranio fenomenalno izveden slobodan udarac. 

Oba gola koja je primio jednostavno nije mogao da spasi, jer su to bili čisti ziceri, a da je lošiji golman bio na golu Mačve sigurno bi Šapčani bili ubedljivije poraženi. 

MIloš Gordić protiv Partizana
Izvor: YouTube/Arena sport TV

On će se na kraju sezone vratiti u Crvenu zvezdu u kojoj je imao sjajnu omladinsku karijeru i branio je u omladinskoj Ligi šampiona, Tu se u mečevima sa Liverpulom dokazao i takođe tu odbranio nekoliko zicera, a ove sezone je u konkurenciji Milana Borjana procenjeno da je najbolje da ode negde gde će braniti.

Nije psolat u Grafičar već u Mačvu, a dobre odbrane su mu donele i poziv u reprezentaciju! Doduše onu koja je bila sastavljena od igrača iz Superlige, ali je nastupio pod zastavom Srbije. 

U mladim reprezentacijiama ima veliki broj nastupa, a već nekoliko puta je prolazio pripreme sa prvim timom. Ove sezone je branio sjajno i što je najvažnije skupio veliki broj minuta, pa je tako branio na 29 utakmica i imao više od 2.600 minuta na terenu. 

Ipak u konkurenciji Milana Borjana i Zorana Popovića teško da bi dobio minute u Zvezdi, ali ima vremena. Ima tek 21. godinu, vreme da napreduje i verovatno će posle ovakve sezone mnogi superligaški klubovi hteti da ga dovedu u svoje redove na godinu dana.

A opet - možda je spreman i da bude konkurencija Borjanu? 

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC