• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Preokret Zvezde i dva neiskorištena penala: Crveno-bele nisu zaustavile ni čudesne odbrane!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Veliki preokret crveno-belih koji su gubili na poluvremenu.

 crvena-zvezda-radnik-surdulica 2:1 Izvor: MN PRESS

Još tri koraka ka tituli Crvene zvezde. Ekipa Dejana Stankovića mučila se sa postizanjem gola protiv Radnika iz Surdulice, ali na kraju stigla do važne pobede protiv rivala kog će morati da savlada i za četiri dana, na istom mestu!

Možda će vas zanimati

Crvena zvezda i Radnik odigrali su meč u 32. kolu Superlige i beogradski tim pobedio je rezultatom 2:1. U sredu će isti timovi igrati polufinale Kupa Srbije.

U meču koji je bio više nego sadržajan crveno-beli su imali dva penala koje nisu iskoristili, a umalo da heroj gostiju bude rezervni golman! Već u uvodnim minuta igre Stefan Ranđelović morao je na teren umesto povređenog Ivana Kostića.

Zaustavio je udarce Filipa Falka u prvom i Mirka Ivanića u drugom delu meča, imao još nekoliko vrlo dobrih intervencija, ali nije uspeo da sačuva bod gostima sa juga Srbije.

Poveo je Radnik preko Milovanovića koji je iskoristio grešku Pankova, a Crvena zvezda izjednačila je početkom drugog dela. Uz potpunu kontrolu utakmicu, crveno-beli stvarali su i mnogobrojne šanse, ali lopta jednostavno nije htela u gol. Bilo je tu komičnih promašaja, udaraca u okvir gola ili dobrih pozicija za šut koje nisu ni pretvorene u udarac.

Na kraju, mrežu je za 2:1 zatresao Mirko Ivanić, najbolji igrač Crvene zvezde ove sezone! Nakon fantastičnog duplog pasa sa Veljkom Nikolićem pogodio je mrežu Radnika za tri boda i veliku pobedu nakon preokreta.

Iste ekipe gledaćemo u sredu u polufinalu Kupa Srbije, ali verovatno u nešto drugačijim sastavima jer su treneri Dejan Stanković i Slavoljub Đorđević večeras kombinovali.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

(mondo.rs)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC