• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sutra kad odu iz Zvezde, to će im pomoći: Titula sve bliže, Stanković otkrio šta ga raduje!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Trener crveno-bijelih izgleda ne razmišlja o rekordima koji su pred njim.

 dejan stanković o rekordu i mentalitetu Izvor: Arena sport printscreen

Crvena zvezda protutnjala je Ivanjicom. Dvostruki strijelac Aleksandar Katai, pa Milunović, Ben i Falko donijeli su novu prvenstvenu pobjedu ekipi Dejana Stankovića. Trener crveno-bijelih zadovoljan je urađenim poslom.

Nakon meča govorio je o utakmici, privikavanjima na ranu prednost rivala, ali i rekorde koje će njegov tim pokušati da stigne do kraja sezone.

Možda će vas zanimati

Možda i najbitnije bilo je kada je govorio o mentalitetu koji se cijeni u inostranstvu i koji je neophodan igračima Zvezde.

''Malkice adaptacija na početku i teren je uradio svoje, primili smo gol, ali to nije ništa promijenilo. Na vrijeme smo izjednačili, poveli, na vrijeme preokrenuli. Momci imaju dobar pristup i ne vidim razlog zašto bi to mijenjali i zašto bi se nešto drugačije desilo poslije derbija od ovakve utakmice. Još ništa nije matematički završeno, volio bih da napreduju, da nema zadovoljavanja, taj mentalitet će im pomoći sutra kad odu iz Zvezde. Taj mentalitet nam je potreban, da nema opuštanja'', rekao je trener crveno-bijelih.

Prije meča upitan je Stanković da li bi više volio titulu bez poraza ili sa 100 postignutih golova. To pitanje mu je ponovoljeno i pred kamerama TV Arena sport.

''Meni je bitno da osvojimo titulu, kako god. Cilj ne bira kako doći do titule, spremamo iz utakmice u utakmicu. To je bilo šaljivo pitanje, bitno mi je da osvojimo titulu, sa koliko golova i bodova, to nije bitno'', zaključio je Stanković.

Crveno-bijeli sada imaju pobjede protiv svih protivnika u Superligi Srbije. Da bi i matematički osvojili prvenstvo četvrti put u nizu, igračima aktuelnog lidera potrebno je devet bodova u narednih sedam kola.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC