• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hrvat koji je digao Dinamo prati Zvezdu i Milojevića: Čujem se sa njim, postao je veliki trener!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Nenad Bjelica je sa Dinamom napravio sjajne rezultate u Evropi i prije izbacivanja Totenhema iz Lige Evrope.

 nenad bjelica dinamo prijatelj vladan milojević zvezda Izvor: MN PRESS

Dugo je Dinamo dominirao u Hrvatskoj, ali u Evropi nije uspjevao da napravi iskorak i plasira se u nokaut fazu nekog evropskog takmičenja. 

To je "modrima" pošlo za rukom u sezoni 2018/19 sa Nenadom Bjelicom na klupi. Rođeni Osječanin je konačno odveo Dinamo u nokaut fazu! 

Možda će vas zanimati

 U velikom intervjuu za portal Germanijak sadašnji šef struke Osijeka je istakao da ima mnogo sličnosti sa nekadašnjim trenerom Crvene zvezde Vladanom Milojevićem. On je pomno pratio igru crveno-bijelih dok je Milojević bio na klupi!

"I ja mislim da imamo mnogo sličnosti. Znam Vladana i čuo sam se sa njim prošlog ljeta. Tada je već bio u Saudijskoj Arabiji. Mislim da me je zvao zbog nekog igrača. Tako da imam kontakt sa njim i drago mi je zbog njegovih rezultata", rekao je Bjelica. 

On vjeruje da je Milojević veliki trener, a privatno su i prijatelji! 

"Mislim da je Milojević stvarno odličan trener. Kad gledam njega, njegovo vođenje utakmice i istupe u javnosti, vidim da imamo dosta sličnosti. Imamo i rezultate. Vrlo normalan čovjek i jako ga cijenim kao trenera. Jedan je od najboljih na ovim prostorima. To je trener koji je mnogo sistematičan, koji mnogo gleda, prati... Ali znate, mi treneri nekad napravimo nešto najlogičnije i najbolju pripremu utakmice, pa svjedeno ispadne loše. A bude i kontra slučajeva. Da napraviš prosječnu pripremu utakmice, a sve dobro ispadne. Tako da, sve je to relativno. A zbog Milojevića mi je drago što je napravio velike rezultate i postao veliki trener", objasnio je Bjelica.

Bjelica je u igračkoj karijeri nastupao za Osijek, Albasete, Betis, Las Palmas i Kajzerslautern, a ima i 9 nastupa za reprezentacijju Hrvatske. 

(MONDO, Germanijak)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC