• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stanković zbog Ivanićevog gola utrčao na teren: Zagrljaj sa igračima i poruka - sami smo sebe iznenadili! (FOTO)

Autor Dragan Šutvić

Emocije šefa stručnog štaba crveno-bijelih.

 dejan-stankovic-crvena-zvezda-superliga-izjava-radnik-surdulica Izvor: MN PRESS

Uspela je ekipa Dejana Stankovića da stigne i do 30. pobjede u prvenstvu. Savladan je Radnik iz Surdulice, ali nije bilo nimalo lako.

Gostu su vodili golom Milovanovića, Crvena zvezda dva puta nije iskoristila penal, a tek je Mirko Ivanić u finišu susreta donio potpuni rezultatski preokret aktuelnom šampionu. Koliko je taj gol značio Dejanu Stankoviću teško je opisati riječima.

Možda će vas zanimati

Bilo je još nekoliko minuta da se igra kada je Ivanić nakon sjajne akcije sa Veljkom Nikolić pogodio mrežu. Krenuo je da trči ka zapadnoj tribini, odnosno ka klupi gdje sjede rezervni igrači, a i Stanković je bio spreman za slavlje.

Trener Crvene zvezde bio je prvi koji je stigao do ofanzivca Crvene zvezde i to tako što je debelo zakoračio u teren.

Dok je davao izjavu pred kamerama Arena sport TV, Dejan Stanković nije bio toliko srčan. Pričao je o šansama koje je njegov tim stvorio i dobroj partiji crveno-bijelih.

''Nije nas Radnik iznenadio. Da je ušlo sve što je trebalo da uđe ne bismo ovdje pričali da li nas je neko iznenadio. Mi smo sami sebe iznenadili sa promašajima. Ne mogu ništa da kažem, napadali smo 90 minuta, karakter fenomenalan, ne znam koliko smo šansi stvorili. Do kraja tvrdo, jako, uporno, riskantno, svi gore, visoko...'', rekao je Dejan Stanković.

Lider Superlige stvarao je šanse u ogromnom broju, ali realizacije nije bilo. Pored penala Filipa Falka i Mirka Ivanića, veliku priliku propustio je i Milan Pavkov, a bilo je tu još nekih situacija.

''Nije lopta htjela u gol, na kraju na silu smo je ugurali. Svaka čast momcima. Nije lako, ne može to tako, da se izađe i pobijedi. Protiv ove ekipe igramo ponovo za tri dana. Ja sam prezadovoljan. U srijedu nas čeka velika utakmica, igramo za finale Kupa Srbije'', dodao je trener Zvezde, dok je trener Radnika čestitao titulu crveno-bijelima.

Radnik iz Surdulice biće rival Crvene zvezde i u tom meču. Meč će ponovo biti na programu u Beogradu, ali će se taj meč igrati od 17 časova.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC