• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stanković zaludeo Italiju - dva kluba ga žele: Zvezda mu sprema "bombe", ali zove ga druga kuća!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Na ceni je mladi trener...

 dejan-stankovic-ponuda-udineze-sampdorija-zvezda Izvor: MN PRESS

Dejan Stanković se pokazao kao odlično rešenje na klupi Crvene zvezde, iako da ste ga pre dve godine pitali da li bi bio trener - rekao bi da ga taj posao više ne zanima.

Možda će vas zanimati

"Završio je posao" koji mu je prepustio Vladan Milojević, potvrdio je titulu, potom uveo tim u Ligu Evrope i obezbedio nokaut fazu, a smeši mu se novi šampionski pehar i borba za "duplu krunu". Naravno, to nije prošlo nezapaženo...

Italijanski mediji prvo su pisali o interesovanju Sampdorije, čak i pregovorima u kojima je su učestvovali Siniša Mihajlović i Fali Ramadani, ali to nije sve.

Nove informacije iz Italije govore i da ga želi Udineze.

U pitanju je klub u kome je i počeo trenersku karijeru, kao pomoćnik Andree Stramaćonija, a njihov vlasnik je po vakcinaciji u Beogradu govorio da bi voleo da ga vidi opet na Friuliju.

"Cena Dejana Stankovića očigledno raste i on bi uskoro mogao da zauzme mesto na klupi kluba iz Serije A. Njegov problem je bio u tome što je bilo potrebno promeniti pogled na igru iz perspektive fudbalera i shvatiti kako on izgleda iz perspektive trenera, ali to je već gotovo rešen element. Sa Zvezdom dokazuje da ima ideje i da je prilično solidan trener", piše italijanski portal "Kalčopolis" i podseća na pregovore sa Ferarom, gazdom kluba Sampdorije, koji je dobio konkurenciju.

"Još jedan tim koji pomno prati situaciju je Udineze. Luka Goti je kao i Ranijeri (trener Sampdorije prim. aut.) odlično obavio svoj posao, ali posle godinu i po dana možda postoji želja za promenom", poručuju oni i dodaju da su u klubu "zaključani" oko ovog pitanja.

"Udineze je tim koji je uvek otvoren za iznenađenja na klupi, a srpski trener može biti potez za budućnost.S druge strane, on je već bio u Udinama, kao pomoćni trener, i zato dobro poznaje okruženje. Od njega bi se za početak tražio opstanak u ligi, poboljšanje skautinga i jasan identitet igre", zaključuje se u tekstu italijanskog portala.

U međuvremenu, Zvezda je demantovala odlazak Stankovića i najavila pregovore oko novog ugovora, a da bi ga zadržala spremaju se dve bombe - Aleksandar Dragović i Aleksandar Prijović.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC