• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Rekordi su tu da se ruše, ali najvažnije da smo korak bliže Evropi"!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

"U posljednjih šest kola držimo sve u svojim rukama, idemo utakmicu po utakmicu", poručio je trener Borca Marko Maksimović poslije velike pobjede nad Širokim Brijegom.

 borac široki brijeg marko maksimović izjava rekordi su da se ruše Izvor: MONDO/Dragan Šutvić

Prava drama viđena je na Gradskom stadionu u Banjaluci u nedjelju uveče, ali je Borac na kraju uspio da stigne do izuzetno važnog trijumfa nad Širokim Brijegom - 2:1.

Iako su Širokobriježani pogotkom za izjednačenje kaznili "prazan hod" crveno-plavih u jednom dijelu drugog poluvremena, kada je najpotrebnije pogodio je Stojan Vranješ.

Možda će vas zanimati

 Kapitan Borca svojim drugim pogotkom donio je Borcu šestu vezanu pobjedu, čime je izjednačen klupski rekord kada je u pitanju Premijer liga BIH, zabilježen u sezoni 2010/11.

"Sigurno da smo nakon serije dobrih rezultata danas protiv Širokog Brijega htjeli da dođemo do pobjede. Mislim da smo stvorili dosta više šansi od ekipe Širokog Brijega koju želim da pohvalim jer je igrala rasterećeno i napravila nam dosta problema. Primili smo gol iz jednog prekida, dosta smo šansi kreirali i na kraju smo nagrađeni ovim golom Stojana Vranješa i ovim putem čestitao bih svojoj ekipi na današnjoj partiji", rekao je poslije meča trener Borca Marko Maksimović.

Posljednji put kada je Borac upisao šest vezanih pobjeda u Premijer ligi BIH osvojena je šampionska titula.

"Rekordi su tu da se ruše. Nama je najvažnije da smo jednu utakmicu bliže našem cilju – izlasku u Evropu. Posljednjih šest kola držimo sve u svojim rukama, ići ćemo od utakmice do utakmice, večeras ćemo da proslavimo ovu pobjedu, a onda da se polako spremamo za derbi protiv Veleža", prokomentarisao je Maksimović.

Slijedi "kolo derbija" u kojem će Borac igrati protiv Veleža, dok će se sastati Široki Brijeg i Zrinjski, a igraće se i gradski derbi između Sarajeva i Željezničara.

"Iduće kolo donosi sve derbije, nikad neizvjesnije prvenstvo i drago mi je zbog toga", zaključio je Maksimović.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC