• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda je najbolji tim u regionu, a biće još jača: Mrkela nakon titule oduševio navijače!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Sportski direktor zagolicao maštu informacijama o sledećoj sezoni.

 mitar-mrkela-crvena-zvezda-titula-izjava-sampioni-cetiri-godine Izvor: MN PRESS

Titula je sada i zvanično tu, a crveno-beli mogu da maštaju i o duploj kruni, pošto će biti domaćin Partizanu u finalu Kupa Srbije. Za to vreme, Mitar Mrkela mora da misli na leto.

Možda će vas zanimati

On je prezadovoljan rezultatima, načinom na koji tim igra, ali najavljuje i pojačanja u redovima Crvene zvezde.

Dok je Stanković najavio ostanak u klubu, Terzić nastavak dominacije, a Mirko Ivanić želju za još jednim trofejem u sezoni, Mrkela je pričao i o igračkom kadru za narednu sezonu.

Dejan Stanković će biti na slatkim mukama, ako se može verovati onome što se između redova čita u saopštenju sportskog direktora.

''Čestitam svima u klubu na osvojenoj tituli. Ovo je zaista veliki uspeh za koji smo se borili svakodnevno i radili danonoćno. Nije bilo lako, ali smo pokazali kvalitet i od starta sezone pa do danas, demonstrirali da smo najbolja ekipa u Srbiji, a rekao bih i u regionu. Ne opuštaju nas uspesi, već nas teraju da budemo još bolji i postavljamo visoke ciljeve. Želimo da sezonu privedemo kraju na pravi način, a to bi bilo osvajanjem duple krune. Takođe, imamo ambiciju da sledeće sezone imamo još kvalitetniji tim i napravimo korak više'', istakao je Mrkela.

Crvena zvezda će 25. maja na stadionu „Rajko Mitić“, dočekati večitog rivala u okviru finala Kupa Srbije, a Mrkela ističe osvajanje duple krune kao sjajan način za kraj ove fudbalske godine.

''Želimo da osvojimo i Kup. Rekli smo na startu sezone jasno koji su nam ciljevi i ne bežimo od toga. Očekuje nas duel sa Partizanom i smatram da možemo da trijumfujemo i da ovu sezonu arhiviramo kao jednu od najuspešnijih u prethodnih mnogo godina. Ponoviću - lestvicu podižemo i ne bojimo se novih izazova'', zaključio je sportski direktor Crvene zvezde.

Navijači crveno-belih sada će ponovo misliti o Aleksandru Dragoviću, Aleksandru Prijoviću, Nemanji Radonjiću, Aleksandru Kolarovu, Nemanji Radoji, Nenadu Krstičiću i svim ostalim fudbalerima koji su godinama pojačanja iz snova.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC