• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Asano, zar na ovaj Sveti dan!? To nam je hvala..." Marković opleo po Japancu - "Ostavio nas na cjedilu, nečuveno!"

Autor Dragan Šutvić

"Da ostavi čitav tim na cjedilu, trenera, saigrače i klub, tri nedjelje pred kraj sezone i utakmicu finala Kupa? Da isključi sve telefone, ode za Japan i ni sa kim se ne pozdravi?"

 asano napustio partizan marković zar na vaskrs sveti dan Izvor: MN PRESS

Takuma Asano iznenadio je sve odlukom da zatraži jednostrani raskid ugovor sa Partizanom. Napustio je Srbiju i otputovao u Japan gde će sačekati kraj spora, dok u Humskoj tvrde da će ga tužiti kod FIFA i da će zbog toga platiti veliku odštetu.

Oglasio se u međuvremenu agent koji je posredovao u njegovom dolasku u Partizan, a sada se obratio i jedan od njegovih saigrača Lazar Marković.

Možda će vas zanimati

U izjavi dostavljenoj medijima, "Markec" je istakao koliko ga je šokirala ova odluka Japanca.

"Iskreno, toliko sam razočaran, na današnji Sveti dan, da nemam riječi. Ovo govorim u svoje ime i, nadam se, ime svih saigrača. Praznici su, imamo slobodne dane, nisam stigao ni sa kim da razgovaram, ali već sutra imamo trening kada nas, kao tim, čeka ova tema!", počeo je Lazar Marković i dodao da ga je začudio odnos Asana prema crno-bijelom dresu.

"Ovdje se ne radi o novcu i platama, već o odnosu prema klubu i nama unutar njega. Da neko pogrešno ne razumije, svi rade za novac i treba da budu plaćeni, ali postoji način na koji se nešto radi i u koje vrijeme. Ovo govorim kao neko ko je ponikao u Partizanu i sa mojim saigračima se mejsecima i godinama borim za sveti grb! Svaki stranac koji je došao u Partizan je uvijek bio više poštovan i ispoštovan od strane svih nas! Trudili smo se da se osjećaju kao kod kuće i da im našim igrama pomognemo da i oni budu najbolji! To je i slučaj sa Asanom", poručio je Marković, pa upitao:

Izvor: MN PRESS

"Odigrao je sezonu života i postigao dvadeset golova zbog tima, ne jer je bio sam na terenu. I to nam je hvala?!"

"Da ostavi čitav tim na cjedilu, trenera, saigrače i klub, tri nedelje pred kraj sezone i utakmicu finala Kupa? Da isključi sve telefone, ode za Japan i ni sa kim se ne pozdravi? To isto veče smo se vraćali svi autobusom sa gostovanja, nasmijani i srećni, ne sluteći šta sprema! Ovo je nečuveno", revoltirano je poručio Marković.

"Što se tiče nas kao tima, ko ne želi da bude u Partizanu, nema mu ni mjesta! Mi ćemo se konsolidovati i nastaviti našu borbu, još jači!", poručuje Marković.

(MONDO)

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC