• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zovite njega ako hoćete titulu: Donio je trofej Interu, a već deceniju dominira cijelom Evropom!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Čileanski fudbaler Arturo Vidal ima impresivan niz trofeja.

 arturo vidal nastavio seriju trofeja prvak sa interom Izvor: Profimedia

Atalanta nije uspjela da pobijedi, pa je Inter dan nakon što je odigrao meč 34. kola osvojio titulu u Italiji. Post koji je trajao više od decenije prekinut je pod komandom Antonija Kontea, a važan dio tima bio je i Arturo Vidal.

Borbeni vezni fudbaler iz Čilea nastavio je da ''bere'' trofeje u evropskim klubovima, a njegov impresivni niz trajao još od napuštanja Bajera iz Leverkuzena, koji mu je bio prvi klub na ovom kontinentu.

Možda će vas zanimati

Iz njemačkog tima preselio se u Juventus, gdje je sarađivao sa Konteom, a zajedno su stizali do titula u Seriji A. Prva je bila u sezoni 2011/12, a Vidal je za italijanski tim nastupao u naredne četiri godine. Naravno, u svakoj je osvojena titula.

Arturo je pred sezonu 2015/16 prešao u Bajern iz Minhena, jop jedan tim dominantan u domaćim okvirima. Uslijedile su tri titule namijenjene šampionu Njemačke, a zatim i jedna u Španiji, gdje je nosio dres Barselone.

Prethodne sezone, kada je pandemija korona virusa napravila mnogo problema evropskom fudbalu, Barselona i Arturo Vidal nisu uspjeli da stignu do trofeja. Bio je to prekid impozantnog niza koji je trajao prethodnih osam godina!

Ove sezone je Arturo Vidal ponovo šampion. Inter je čekao više od decenije, a Čileanac oko godinu dana da se ponovo domogne titule! Veliki uspjeh milanskog tima samo je još jedna stavka u njegovom bogatom CV-iju... Ako vam treba titula, pozovite Vidala.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC