• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nije namještanje, ali svi znaju da će Zvezda i Partizan pobijediti: Ne vraćam se u srpski fudbal, nije interesantan!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Miloš Ninković je osvojio titulu, pa otišao iz Srbije na drugi kraj svijeta.

 milos-ninkovic-srpski-fudbal-dosadan-zvezda-partizan Izvor: MN PRESS

Godinama su navijači Crvene zvezde priželjkivali Miloša Ninkovića u njihovim redovima i konačno ga dočekali u sezoni 2013/14, kada je pod vođstvom Slaviše Stojanovića uspio da prekine dominaciju Partizana.

Možda će vas zanimati

Zabilježio je pet golova i osam asistencija, a onda odlučio da ode i da s više ne vraća u srpski fudbal, pa tako već godinama igra sjajno u Sidneju.

"Ne planiram povratak u srpski fudbal, to nemam uopšte u planu. Kao fudbaler sam već bio, ispunio sam svoju želju, a iskreno nemam volju da budem funkcioner u srpskom fudbalu. Za sada mi to nije opcija...", poručio je Ninković za portal "Nova.rs".

Zvezda je u njegovom odsustvu uspostavila dominaciju u srpskom fudbalu ukupno osvojivši pet titula od tada, a čak četiri u nizu.

"Koliko sam mogao gledao sam mečeve, drago mi je što je Zvezda osvojila titulu. Cijela ta liga od 20 klubova, bukvalno se pred svaku utakmicu znalo da će Zvezda i Partizan da pobijede. Ne govorim sad o namještanju, već o kvalitetu, vječiti su mnogo bolji, tu su Vojvodina i Čukarički", rekao je Miloš Ninković i osvrnuo se na pobjedničke nizove "vječitih".

Izvor: MN PRESS

"Partizan je prije derbija imao 17 pobjeda u nizu u prvenstvu. Završite ubjedljivo kao drugi, Zvezda je toliko pobjegla. Čitava liga je potpuno neinteresantna. Više sam pratio Evropu", dodao je Nine.

Bivši reprezentativac Srbije, i učesnik Mundijala 2010. godine, istakao je i da nije gledao utakmice "orlova" zbog vremenske razlike, ali da se raduje što imamo fenomenalne rezultate i da se nada da će Piksi vratiti veru u fudbal kao Antić.

"Drago mi jer se polako vraća vjera u reprezentaciju i ljudi prepoznaju da će Piksi možda uraditi ono što je uradio Antić", zaključio je Miloš Ninković.

(MONDO/Nova.rs)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC