• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Abramovič pravio najjači tim na svijetu - biraj koga hoćeš: Čelsi želi Lukakua, Levandovskog, Kejna...

Autor Dragan Šutvić

Tuhel će izabrati.

 celsi-pojacanja-tuhel-abramovic-lukaku Izvor: Profimedia

Čelsi je u subotu osvojio Ligu šampiona tako što je u finalu pobijedio Mančester siti, a čovjek koji je odigrao najvažniju ulogu je svakako Tomas Tuhel.

Nijemac je na polovini sezone preuzeo tim od Franka Lamparda i za vrlo kratko vrijeme uspio je da napravi sistem koji funkcioniše. Podigao je pehar u Portu, a zanimljivo je da je baš tog dana prvi put i upoznao čovjeka koji ga je doveo u klub.

Možda će vas zanimati

Roman Abramovič se tek u finalu Lige šampiona upoznao sa Tomasom Tuhelom, a s obzirom na to da je oduševljen poslom koji je napravio - odlučio je da "odriješi" kesu.

Prošlog ljeta je ruski oligarh investirao 250 miliona evra u dolaske igrača, što mu se u potpunosti isplatilo, a Tuhelu je obećao da će izdvojiti još novca kako bi Čelsi učinio najjačim klubom na svijetu u narednih nekoliko godina.

Izvor: Tanjug/Pool via AP/Pierre Philippe Marcou

Engleski mediji nisu objavili koliki je novac u pitanju, ali je jasno da će Tuhel dobiti najmanje trojicu velikih pojačanja ovog ljeta.

Prvo želi napadača, primarna meta je Romelu Lukaku, koji je već igrao za Čelsi, dok pažljivo prate i razvoj situacije oko Harija Kejna, Roberta Levandovskog i Erlinga Holanda i napašće i njih ako budu "dovoljno povoljni".

Na sredini terena će takođe biti pojačanja, pa se spominje Julijan Vajgl (Benfika) koga Tuhel dobro poznaje iz Dortmunda, a tu su i mladi igrači koji bi bili investicije za budućnost.

Prije svega se priča o Eduardu Kamavingi iz Rena, supertalentu koga već dugo prati i Real Madrid, a spominje se i Orejen Tčumeni iz Monaka, pa je već sada jasno da nas čeka super uzbudljivo ljeto na fudbalskoj pijaci.

(MONDO)

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC