• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Izbacili su Srbiju, pred EURO u rasulu: Pokosila ih korona, sedmorica ne idu na turnir?!

Autor Dragan Šutvić

Ako su pokupili virus od saigrača, moraće bez pola reprezentacije!

 euro 2020 škotska korona Izvor: MN PRESS

Fudbalska reprezentacija Škotske igraće na Evropskom prvenstvu koje se jednim dijelom organizuje i u njihovoj zemlji. U baražu za EURO 2020 eliminisali su Srbiju, ali njihovi problemi počinju tek nekoliko dana pred turnir.

Večeras treba da igraju prijateljsku utakmicu protiv Holandije, a čak šestorica reprezentativaca nisu mogla da krenu put Portugala, gdje se taj meč igra. Škoti su odlučili da im baza tokom takmičenja bude u Španiji, a u trening centru ostali su neki od najiskusnijih igrača.

Možda će vas zanimati

Dejvid Maršal, Stiven O'Donel, Nejtan Paterson, Grent Henli, Džon Mekgin i Če Adams propustiće utakmicu koja treba da posluži kao uigravanje tima pred mečeve na Evropskom prvenstvu.

Ovi fudbaleri nemaju pozitivne testove na korona virus, ali su bili u neposrednom kontaktu sa Džonom Flekom koji je pozitivan na virus. On takođe neće biti u konkurenciji za tim na prijateljskom susretu, a pitanje je i da li će moći da se nađe na Evropskom prvenstvu.

Flek je trenutno u samoizolaciji, dok šestorica njegovih kolega ne moraju da prolaze kroz to. Oni su ostali van spiska selektora Stiva Klarka za prijateljski meč samo iz predostrožnosti, kako se ne bi dogodila katastrofa i eventualni virus prenio na ostatak tima i rivale.

Ukoliko bi se to desilo, vremena za oporavak ne bi bilo jer Evropsko prvenstvo za Škotsku počinje već za 12 dana. Oni će u prvom meču dočekati Češku u Glazgovu.

Podsjećamo, Škotska je u Beogradu bila uspješnija od Srbije nakon izvođenja penala, a tragičar za srpski tim bio je Aleksandar Mitrović, najbolji strijelac u istoriji reprezentacije.

(MONDO)

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC