• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Junak "zmajeva" poslije meča sa Crnogorcima: "Ovo je naša nova reprezentacija, jedni drugima su tek naučili imena!"

Autor Dragan Šutvić

Ibrahim Šehić je odbranio nekoliko udaraca "đetića" i praktično spasio bh. reprezentaciju poraza na Grbavici

 bih crna gora jun 2021 ibrahim šehić izjava Izvor: FENA

Reprezentacija BiH remizirala je večeras na Grbavici sa Crnom Gorom bez pogodaka, što je 12. meč "zmajeva" u nizu bez trijumfa.

Posljednju pobjedu, bh. tim je upisao 18. novembra 2019. godine, kada je u kvalifikacijama za EURO 2020 savladao sastav Lihtenštajna na gostovanju (0:3).

Možda će vas zanimati

Junak večerašnjeg meča na sarajevskom stadionu bio je golman Ibrahim Šehić, koji je odbranio nekoliko zicera i spriječio "đetiće" da eventualno stignu do trijumfa.

"Tu sam da svojim iskustvom pomognem ovim mladim igračima. Svjesni smo da je ovo nova reprezentacija, to su igrači rođeni 1998. ili 1999. godine i sigurno da je i njima potrebno vrijeme za igru u novoj formaciji. Mislim da je bilo i pozitivnih i negativnih stvari, njihove šanse došle su iz naših grešaka koje su plod neiskustva i manjka komunikacije. Neki igrači su prvi put tu, jednim drugima još uče imena, a na negativnim stvarima ćemo svakako raditi i do nastavka kvalifikacija ispraviti određene greške", rekao je čuvar mreže Konjaspora, pohvalivši poimenično nekoliko saigrača.

Izvor: FENA

"Adi Nalić je odlično trenirao, mladi Jusuf (Gazibegović, op.a) je odigrao odlično, Krunić je uvijek na visokom nivou. Nije jednostavno kada se tek sklapa ekipa, sigurno treba malo strpljenja i jedan ciklus će nam biti potrebansastavimo pravu ekipu i da probamo da se plasiramo na sljedeće Svjetsko prvenstvo", rekao je Šehić, koji je od januara 2008. do jula 2011. godine bio "stanovnik Grbavice", noseći dres Željezničara.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC