• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Taj čovjek više ne postoji - lagao me je u lice: Predsjednik UEFA nikada neće oprostiti izdaju Anjeliju!

Autor Dragan Šutvić

Predsjednik UEFA ne želi nikakav kontakt sa čelnikom Juventusa.

 čeferin anjeli taj čovjek više ne postoji Izvor: Profimedia

Bili su Aleksandar Čeferin i Andrea Anjeli bliski saradnici, u samom vrhu UEFA, ali je Italijan to pokvario svojim suludim planom o Superligi Evrope i lažima koje su bile besramne. Odlučio je da okrene leđa Slovencu, priđe struji Florentina Pereza i osnuje novo takmičenje, isključivo za najbogatije klubove na kontinentu.

Možda će vas zanimati

Iako je projekat propao, a samo nekoliko ljudi smatra da nije, Čeferin nije oprostio izdaju Anjeliju, kog je nedavno nazvao zmijom.

Štaviše, Slovenac se i nedjeljama kasnije sjeća kako mu je funkcioner Juventusa zadao "ubod nožem u leđa", iako se pretvarao da mu je prijatelj.

Kada su podaci o evropskoj Superligi izašli u javnost, Čeferin je rekao da nikada nije upoznao čovjeka koji može da laže kao Anjeli, a tog stava drži se i dalje.

''U mojim očima, taj čovjek više ne postoji. Mislio sam da smo prijatelji, a on me je lagao u lice do posljednjeg minuta posljednjeg dana. Uvjeravao me je da nemam oko čega da se brinem. Samo dan ranije potpisao je sve te dokumente oko osnivanja Superlige'', rekao je Čeferin, koji ne želi nikakvu saradnju sa Andreom Anjelijem.

Po napravljenom dogovoru, Anjeli je trebalo da postane zamjenik Florentina Pereza i praktično drugi čovjek u novom fudbalskom takmičenju evropske elite. Zbog toga je napustio sve uloge koje je imao u UEFA, a na kraju njihov projekat nije uspio da izdrži pritiske sa raznih strana, od navijača pa sve do vrha vlasti u Engleskoj.

(MONDO)

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC