• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

OBRT! Partizan će ipak zaraditi od transfera Partizana!? Vazura otkrio da su klubovi kontaktirali crno-bijele

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Takuma Asano bi na kraju mogao da ode iz Partizana kao da nije raskinuo ugovor, a nove detalje o transferu iznio je Miloš Vazura.

 fk partizan asano transfer obeštećenje Izvor: MN PRESS

Partizan će do kraja nedelje kupiti dvojicu stranaca, najavljeni su i odlaci velikog broja igrača, a svi se pitaju šta će biti sa slučajem "Takuma Asano".

Japanski fudbaler jednostrano je raskinuo ugovor sa Partizanom početkom maja i otišao u domovinu, odatle čeka ponude klubova koji planiraju da ga dovedu bez obeštećenja, ali usljed prijetnje crno-bijelih tužbom - svi su odustali od toga.

Možda će vas zanimati

 Miloš Vazura je u razgovoru sa medijima pojasnio šta se u međuvremenu dogodilo, kao i da bi na kraju klub mogao da povuče tužbu - ako bi naplatio transfer.

"Idemo na sud, međutim, dosta klubova nas zove. Pregovaraju sa nama nešto da plate i da se povuku te tužbe, vidjećemo šta će biti. Mislim da je dečko napravio veliku grešku, žao mi je što je to uradio, a sve zbog savjeta menadžera da naplate novac koji je trebalo da pripadne Partizanu. Već smo duboko u junu, on nema kub, shvataju da su se zaigrali. Svi ti klubovi su kontakirali Paritzan i kad kontakritaju nas - odustaju od njega", otkrio je Vazura.

Hoće li crno-bijeli na kraju zaraditi novac od Asana?

"Damo im dokumentaciju i onda oni shvate da će snositi posljedice. Njegovi menadžeri znaju da klubovi pregovaraju sa nama i ako bi platiili transfer - onda bi mi povuklu tužbu, da ode kao da je bio tu. To je situacija koja se nikad nije desila u Partizanu, to je sraman čin da ostavi drugare, a bio je dobro plaćen i nije imao osnova da ode i to će se dokazati", rekao je generalni direktor Partizana i rekao da će se dokazati da su oni bili u pravu.

"Srbi uvijek više vole da krive svoje, u ovom slučaju Partizan, a da hvale strance, koji su povukli nevjerovatan potez. Dokazaćemo da smo bili u pravu", zaključio je Vazura.

(MONDO) 

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC