• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rasulo! Familije uobraženih francuskih zvijezda se svađale: Skandal na tribinama nakon poraza, vrijeđali se zbog sinova!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Majka francuskog fudbalera Adrijena Rabioa poznata je po dugačkom jeziku, ali malo ko je očekivao da će vrijeđati sinove saigrače iz reprezentacije. Veliki skandal na tribinama.

 roditelji-francuskih-fudbalera-se-svadjali Izvor: Profimedia

Svjetski šampion Francuska završila je učešće na Evropskom prvenstvu već u osmini finala pošto ih je Švajcarska pobijedila na šokantan način.

Možda će vas zanimati

Evidentno je od početka bilo da Didije Dešan teško kontroliše toliki broj zvijezda, posebno od kada se vratio Karim Benzema i mlađima u međuvremenu porastao ego, pa je tako odmah poslije poraza bilo vidljivo da vlada rasulo u okviru tima i da je atmosfera očajna.

Ne samo da se pojedini igrači ne podnose, poput Kilijana Mbapea i Olivijea Žirua, nego su čak i roditelji fudbalera uspjeli da naprave skandal u Bukureštu.

Francuski mediji prenose da je nakon meča došlo do žestoke svađe između porodica uobraženih fudbalskih zvijezda, a da je u tome prednjačila majka Adrijena Rabiona. Temeljnijim poznavaocima fudbala Veronik je dobro poznata pošto je ujedno i njegova agentkinja i brine o karijeri.

Veronik Rabio je prvo napala porodicu Pola Pogbe, zbog izgubljene lopte prije gola Marija Gavranovića za 3:3, a onda se obrušila i na familiju Kilijana Mbapea.

Upravo je Mbape promašio odlučujući penal, pa se iznervirana Veronik obratila roditeljima zvijezde Pari sen Žermena i od njih tražila da njihov sin bude manje arogantan, da promijeni ponašanje, pošto smatra da se nije ponio kako dolikuje najboljem igraču Francuske.

Ta svađa je potrajala nekoliko minuta i isplivala je u javnost što će dodatno narušiti atmosferu unutar reprezentacije, a nasljednik Didijea Dešana neće imati lak posao.

Ipak, zato i planiraju da ga povjere Zinedinu Zidanu, autoritetu nad autoritetima.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC