• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Leo Mesi je nezaposlen, a predsjednik Barse se obratio navijačima: Volio bih da mogu da objavim da ostaje, ali...

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Neobično je da je Lionel Mesi slobodan igrač, ali prema onome što se može čuti u španskim medijima, čini se da Barselona vjeruje u pozitivan ishod.

 barselona želi da zadrži lionela mesija Izvor: Profimedia

Španija podrhtava - Lionel Mesi je prvi put u svojoj karijeri slobodan igrač!

Za mnoge najbolji fudbaler svih vremena više nema klub nakon isteka ugovora sa Barselonom, a sada se tim povodom oglasio i predsjednik katalonskog giganta.

Možda će vas zanimati

Prošla je 21 godina otkako je Lionel Mesi 2000. godine potpisao svoj prvi ugovor sa Barselonom. Više od dvije decenije kasnije, Argentinac više zvanično nije igrač kluba s kojim je osvojio 39 trofeja, od čega četiri Lige šampiona i 10 titula prvaka Španije.

U španskim medijima se odavno govorilo o mogućem ugovoru koji će Mesi potpisati, o tome da bi on trebalo da bude dugoročan i da bi čak Leo mogao da jedan njegov dio odradi kao igrač Inter Majamija u američkoj MLS ligi.

Ali ništa od toga nije bio slučaj, makar ne do sada, i predsjednik Đoan Laporta pokušao da je da smiri navijače Barselone.

"Želimo da ostane", počeo je Laporta za "Onda Sero".

"Leo želi da ostane i sve ide u dobrom pravcu, ali imamo problem fer pleja, u procesu smo pronalaženja najboljeg rješenja za sve strane. Volio bih da objavim da ostaje, ali u ovom trenutku to ne mogu da kažem jer smo u procesu traženja pravog rješenja", rekao je Laporta.

Za Mesija se još prošlog ljeta spekulisalo da će napustiti klub, u kojem je od 13. godine, kada je Barselona izgubila 8:2 od Bajern Minhena u Ligi šampiona, ali je ugovor poslije dosta drame ipak bio produžen.

Ugovor za sezonu 2020/21 je na kraju istekao, a novi nije obnovljen. Zbog toga je Lionel Mesi trenutno slobodan igrač, ali čini se da neće još dugo...

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC