• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PSŽ pravi drim-tim ovog ljeta, stižu još 2 moćna pojačanja: Pravi se ekipa koju niko neće moći da zaustavi!

Autor Dragan Šutvić

Pari sen Žermen sprema transfere koji će od njih napraviti drim-tim.

 pari sen žermen serhio ramos Izvor: MN PRESS, Profimedia

Pari sen Žermen imao je neuspješnu sezonu pošto nije osvojio ni Ligu šampiona, čak ni titulu u Francuskoj, pa su zbog toga spremni da ulože još novca kako bi napravili drim-tim.

Već su stigli Đanluiđi Donaruma iz Milana, kao i Đorđinjo Vanjaldum iz Liverpula, koga su "oteli" Barseloni i za to nisu platili obeštećenje, a spremna su još dva zvučna pojačanja koja će PSŽ učiniti jednim od najvećih favorita u svim takmičenjima naredne sezone.

Možda će vas zanimati

PSŽ je na korak od potpisa ugovorsa Ašrafom Hakimijem iz Intera, jednim od najboljih desnih bekova svijeta, dok su trenutno u pregovorima i sa bivšim kapitenom Real Madrida - čuvenim Serhijom Ramosom.

Nezvanično, italijanski mediji prenose da će Hakimi biti plaćen oko 70 miliona evra, ne računujući bonuse, a time će Poketino na duže vrijeme riješiti pitanje desnog beka koji je bio problematična pozicija u Parizu već neko vrijeme.

Izvor: Profimedia

Što se tiče štoperske pozicije, to bi trebalo da učvrsti Serhio Ramos. Nije produžio ugovor sa Real Madridom i napustio je omiljeni klub poslije 16 godina, a spreman je da im dokaže da greše.

ESPN navodi da su pregovori u odmakloj fazi i da će se ishod priča sa 35-godišnjim defanzivcem uskoro znati, a njemu je najvažnije da ne dobije ugovor samo na jednu sezonu, zbog čega je i napustio Real Madrid u kome je podigao četiri trofeja Lige šampiona.

Ono što je problem je da Kilijan Mbape, velika zvijezda Pari sen Žermena, ne želi da produži ugovor, pa bi tako mogli da ostanu bez igrača koga su platili 180 miliona evra.

Ipak, ako mu naprave takav tim, zašto bi želio negdje drugo?

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC