• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Haos u Barseloni - doveli četvoricu, a ne mogu da igraju! Treba da ubijede Mesija, liga im zabranila pojačanja!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Četvorica novih fudbalera Barse neće biti registrovani dok se ne srede plate u klubu.

 luka-jovic-real-madrid-trening-karlo-anceloti Izvor: Profimedia

Fudbalski klub Barselona je riješio da pravi rezove, kako bi Lionel Mesi ostao u timu i narednih godina. Tokom prethodne sezone su promijenili predsjednika kluba, ovog ljeta su već angažovali četiri pojačanja, ali je sada nastao novi problem.

Možda će vas zanimati

Lionel Mesi je slobodan igrač, njegov ugovor je istekao u prvim minutima 1. jula. Da stvari budu gore po Barselonu, fudbaleri koje su doveli kako bi Argentinca ubijedili da ostane ne mogu da budu registrovani. Liga je stavila zabranu na to!

Katalonci zbog prevelikih plata u svom prvom timu, čime krše pravila u Španiji, ne mogu da registruju nove fudbalere. Da bi se to desilo, moraju da ''skrešu'' plate prvotimcima. Prvobitna ideja je da se to uradi preko Samjuela Umtitija, koji bi bio poslat u neki drugi tim, a druga opcija je Filipe Kutinjo.

Trenutno Barseloni ''nedostaje'' 200 hiljada evra nedjeljno, koji moraju da se stvore pred početak sezone. Erik Garsija (Mančester siti), Emerson Rojal (Real Betis), Memfis Depaj (Olimpik Lion) i Serhio Aguero (Mančester siti) čekaju na to...

Ukoliko bi francuski štoper i brazilski ofanzivac ovog ljeta napustili tim i potpisali ugovore za neke druge ekipe, Barselona bi uspjela da se izvuče iz problema.

Ali... Za njih trenutno nema interesovanja. Dok ga ne bude, Barselona je morala da se okrene drugim rješenjima.

Za sada su prodati Konrad de la Fuente, Žan-Kler Todibo i Žunior Firpo, ali je trošak na plate i dalje iznad limita koji propisuje Primera!

Trinkao je poslat na pozajmicu u Vulverhempton, kako bi se budžet za plate smanjio, a ugovor sa misterioznim Mateusom Fernandesom, koji je imao ugovor na još četiri godine, a nikada nije zaigrao za Barselonu.

U klubu je očigledno haos i dalje, a Lionela Mesija tek treba da ubijede da potpiše novi ugovor. On je trenutno na Kopa Americi, koja se završava tek 10. jula!

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC