• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Zaslužena pobjeda Kluža": Kapiten Borca nakon gostovanja u Rumuniji - Moramo da priznamo da su bolja ekipa!

Autor Dragan Šutvić

"Ipak, imamo i taj revanš kući i sve ćemo da uradimo da u tom meču ne dođe do poraza", poručio je Stojan Vranješ

 kluž borac stojan vranješ Izvor: MONDO

Veliku šansu pri rezultatu 3:1 za Kluž, u prvom meču prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona, propustio je Stojan Vranješ.

Kapiten Borca se u finišu meča našao sam ispred golmana rumunske ekipe Arlauskisa, ali je šutirao pored gola, pa je propala sjajna šansa da crveno-plavi revanš dočekaju u znatno boljem raspoloženju.

Možda će vas zanimati

 "Mislim da ne možemo da budemo zadovoljni rezultatom. U ovom momentu je Kluž, moramo da priznamo, bolja ekipa. Napravili smo neke početničke greške koje su oni kažnjavali na pravi način. Na kraju smo imali tu šansu da smanjimo, ali sve u svemu, mislim da je pobjeda Kluža zaslužena. Imamo revanš u Banjaluci i na nama je da učinimo sve što je u našoj moći da pobijedimo u tom duelu. Bez obzira na sve, naši apetiti su veliki, mi rastemo iz utakmice u utakmicu, iz godine u godinu. Pokušali smo i danas nešto da uradimo, ali se pitao domaćin, tako da je upisao zasluženu pobjedu. Ipak, imamo i taj revanš kući i sve ćemo da uradimo da u tom meču ne dođe do poraza", rekao je Borčev kapiten nakon meča, takođe se zahvalivši navijačima kojima nije dozvoljeno da budu na stadionu, ali su zato iskoristili priliku da svoje ljubimce pozdrave ispred hotela, neposredno pred polazak na stadion.

"Velika je šteta što nisu mogli da budu na utakmici. Svi znamo da su nam na mnogo utakmica bili vjetar u leđa. Prešli su toliki put i veoma mi je žao što nisu mogli da budu na stadionu, ali u svoje i ime svih igrača mogu da im se zahvalim na podršci ispred hotela. Nadam se da će na narednom gostovanju moći da budu tu sa nama."

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC