• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borac poslao Markovića na pozajmicu u Radnik: Želim da se dokažem u Premijer ligi, sa puno motiva ulazim u sezonu!

Autor Dragan Šutvić

Bojan Marković će narednu sezonu provesti u Bijeljini

 bojan marković radnik pozajmica Izvor: MONDO/Dragan Šutvić

Fudbalski klub Borac je pred start nove sezone proslijedio tri igrača na pozajmicu.

Jedan od njih je napadač Bojan Marković, koji će, nakon odlične polusezone u taboru Željezničar Sport tima u m:tel Prvoj ligi Republike Srpske (14 golova na isto toliko utakmica), u predstojećoj sezoni nositi dres Radnika iz Bijeljine.

Možda će vas zanimati

"Želio sam nakon odlične polusezone u Željezničar Sport timu da napravim dodatni iskorak i igram kvalitetnije takmičenje. Došao sam na pozajmicu u Radnik sa željom da nastavim sa dobrim partijama i pomognem novom klubu da u narednoj sezoni ostvari što bolji rezultat. Želim da se dokažem i u Premijer ligi Bosne i Hercegovine i sa puno motiva ulazim u novu sezonu a na meni je da se dokažem kroz treninge i izborim željenu minutažu. Ekipa me je odlično primila, grad mi se sviđa tako da neće biti nikakvih problema. Veoma smo mlad tim, momci su željni dokazivanja i nadamo se najboljem. Nakon problema koje je klubi mao glavni cilj u novoj sezoni je da se izbori opstanak. Vjerujem da možemo to da uradimo. Atmosfera unutar ekipe je dobra i mislim da će se to pokazati i na terenu. Ide nam na ruku i ova odluka saveza o bonus igračima na terenu jer imamo zaista dosta kvalitetnih mladih igrača. Kvalitetno radimo i nadamo se najboljem u novoj sezoni", rekao je Marković za dnevni list Euroblic.

Na pozajmici i Tahrić i Bosančić

Osim Markovića, Borac je na pozajmicu poslao i Amara Tahrića koji će biti Markovićev saigrač, te Dejana Bosančića, koji je otišao put Trebinja.

Marković je već debitovao za Radnik, u Borčevoj generalnoj probi pred gostovanje Klužu, a Bijeljinci će generalku imati sutra na svom Gradskom stadionu od 20 časova protiv šabačke Mačve.

Prvu zvaničnu utakmicu u novoj sezoni Radnik će takođe odigrati u Bijeljini, sljedećeg petka protiv Leotara u prvom kolu m:tel Premijer lige BiH.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC