• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rasulo u Brazilu, nacija se okrenula protiv fudbalera: Nejmar odbrusio "izdajnicima" - Poštujem, ali od***ite!

Autor Dragan Šutvić

Loša atmosfera u reprezentaciji Brazila uoči finala Kopa Amerike. Navijači se okrenuli protiv fudbalera, a Nejmar nije mogao da ćuti...

 kopa amerika finale nacija protiv brazilaca  Izvor: Profimedia

Brazil i Argentina odlučiće u nedjelju ujutru (2.00, TV Arena Sport) o novom šampionu Južne Amerike, ali ako pitate navijače "karioka" - veliki broj njih će navijati protiv svoje reprezentacije.

Razlog je organizovanje turnira usred pandemije korona virusa. Kolumbija i Argentina su zbog loše situacije odustali, odnosno nisu mogli da organizuju turnir, ali su se Brazilci ponudili iako ni kod njih nije mnogo bolje stanje sa zaraženima.

Možda će vas zanimati

Neće biti navijača na "Marakani" u finalu, ali sve je više građana Brazila koji su protiv reprezentacije i malo je reći da je zbog toga atmosfera očajna.

Stigle su informacije i do fudbalera Brazila, koji su odjednom saznali da će mnogi biti uz Argentinu i Mesija, pa je tako prvi reagovao bijesni Nejmar oglasivši se porukom na Instagramu. Čuo je i da su brazilske legende koje rade kao TV komentatori protiv njih...

"Ja sam ponosni Brazilac koji voli svoju otadžbinu. Oduvijek sanjam da obučem brazilski dres i slušam pjesmu naših navijača. Navijam za Brazil u svakom sportu, na bilo kom takmičenju. Ako je to izbor za mis, Oskari... Uvijek navijam za Brazilce. Gdje god nastupa Brazil, ja mu dajem podršku. I pitam se: Ko je Brazilac i ne radi to isto? Ok, ja to poštujem, ali od***ite", napisao je Nejmar.

Slično razmišlja i njegov saigrač iz reprezentacije i kluba Markinjos koji ne može da vjeruje da se pola nacije okrenulo protiv njih u meču godine.

"Teško je. Vidimo Brazilce, mnoge ljude koji rade u medijima koji su otvoreno protiv nas, koji ne navijaju za brazilsku reprezentaciju i koji ne osjećaju zadovoljstvo dok nas gledaju, ne ponose se nama i ne pružaju nam podršku", kazao je razočarani Markinjos.

Vidjećemo da li će ovo samo ojačati Brazilce ili će Argentina, predvođena Leom Mesijem, uspjeti da dođe do šampionske titule koju čeka od devedesetih godina...

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC