• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Almedin Ziljkić odlazi iz Borca! Ljubimac "Lešinara" prelazi u Olimpiju

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Dogovorena je saradnja na dvije plus jednu godinu

 almedin ziljkić borac olimpija transfer Izvor: MONDO/Dragan Šutvić

Almedin Ziljkić, dosadašnji krilni napadač Borca, seli se u Ljubljanu!

Ljubimac navijača Borca, koji je u klub stigao u zimu 2019. godine, nosiće ubuduće dres Olimpije, a dogovorena je saradnja na dvije plus jednu godinu.

Možda će vas zanimati

Kako je saopštio klub iz Platonove ulice na danas održanoj vanrednoj konferenciji za novinare, svi detalji ugovora su utanačeni, a Ziljkića od odlaska u Sloveniju dijele samo ljekarski pregledi.

Sa sadašnjim šampionom BiH Ziljkić je imao ugovor do kraja juna 2022. godine, pa će Banjalučanima pripasti određeno obeštećenje.

"Želim da se zahvalim Ziljkiću na dvije i po godine u našem klubu, gdje je ostavio dubok trag i dao veliki doprinos u ostvarenju sjajnih rezultata i prethodnom periodu. Ne treba zaboraviti da je u Borac došao kada smo nastupali u Prvoj ligi Republike Srpske, izboren je zatim plasman u Premijer ligu BiH, pa izalazak na međunarodnu scenu, a kao kruna njegovog boravka je osvajanje šampionske titule", rekao je potpredsjednik Borca Bogoljub Zeljković.

Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Borac je tako ostao bez jednog od najboljih igrača, ali ljubimca publike, koja je znala da cijeni sve ono što je Ziljkić pokazivao u vremenu dok je nosio "crveno-plavi" dres.

"Ziljkić je u tom periodu bio jedan od nosilaca igre i samim tim postao ljubimac navijača, ne samo njih, nego i svih zaposlenika i rukovodstva kluba. Prije svega zbog svog profesionalizma i odnosa prema svima. Zahvaljujemo mu se na svemu što je dao našem klubu i želimo mu mnogo sreće u nastavku karijere. Vrata Borca uvijek su mu otvorena", dodao je Zeljković.

On je naglasio da navijači Borca ne treba da brinu i da će klub dovesti adekvatna pojačanja na pozicijama koje budu deficitarne.

Osim Ziljkića, postoji interesovanje za još nekoliko prvotimaca banjalučkog tima, tako da nije isključeno da još neko od njih napusti Gradski stadion.

Pročitajte i ovo

Komentari 3

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

ET-1

Dobiće 100 000 eura, simbolično obestećenje i to je to.

LLBL

@ET-1 500 000 eura je iznos transfera

ET-1

@ET-1 U tom slučaju, su dobar posao napravili.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC