• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novajlija u ekipi Borca poslije eliminacije: Ispalo je da smo mi žrtva novog pravila UEFA!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

"Ovo je Pirova pobjeda, ali možemo da budemo ponosni jedni na druge", istakao je novi napadač Borca Ante Živković poslije pobjede nad Klužom, ali i eliminacije.

 borac kluž ante živković liga šampiona Izvor: Anadolija/Miomir Jakovljević

Banjalučki Borac bio je nadomak plasmana u drugo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, ali je Kluž golom u finišu drugog produžetka zabio za konačnih 2:1, koje su Borcu donijeli pobjedu, a Rumunima prolaz u naredno kolo.

Možda će vas zanimati

 Posljednju priliku na meču imao je Ante Živković, ali je njegov šut izblokirao štoper Kluža. Uprkos svemu, novajlija u ekipi Borca rekao je da svi treba da budu ponosni jedni na druge.

"Zahvalio bih se publici koja je napunila stadion i sigurno smo na njihovim krilima svih 120 minuta ostavili srce i dušu na terenu. Iako je ovo Pirova pobjeda pobijedili smo jedan veliki Kluž i možemo da budemo ponosni jedni na druge i ovo nam je putokaz za dalje, jer je početak sezone".

Da UEFA nije ukinula pravilo gola u gostima Borac bi prošao dalje jer je nadoknadio 1:3 iz Rumunije i poslije prvih 90 minuta vodio 2:0. Htjeli razmišljati o tome ili ne, ta promjena pravila svima je bila u glavi poslije eliminacije Borca, pa i Živkoviću.

"Tu sam kratko vrijeme i pozitivno sam iznenađen sa Banjalukom, gradom i ljudima i klubom. Šteta što utakmica nije otišla na penale. Ispalo je da smo žrtva tog novog pravila UEFE. Sa 2:0 bi mi išli dalje, a na kraju su oni zabili srećno i spretno taj gol i prošli dalje“.

Na kraju se osvrnuo na tu famoznu priliku u samom finišu.

„Bila je to odlična asistencija Subića, gađao sam suprotni ugao, ali njihov je štoper uklizao i spasio čini mi se čist gol“, rekao je Živković.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC