• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rumunski stručnjaci kritikuju Kluž – nekadašnji trener tokom meča protiv Borca čitao knjigu!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

"Zašto me ne ostavite na miru", rekao je novinarima nekadašnji trener Kluža, a onda otkrio da nije ni gledao prenos iz Banjaluke.

 borac kluž kritike rumunije daniel panku kornel dinu Izvor: Anadolija/Miomir Jakovljević

Banjalučki Borac i Kluž odigrali su u utorak pred punim tribinama Gradskog stadiona u Banjaluci meč za pamćenje.

Bar kada su u pitanju navijači Borca!

Možda će vas zanimati

 Dugo će se pamtiti herojska borba momaka u crveno-plavom dresu, ali i fantastična podrška sa tribina, kakva prema riječima Marka Maksimovića nikad nije viđena u Banjaluci.

Na drugoj strani Rumuni će uprkos prolasku u naredni krug ovaj meč htjeti što prije da zaborave, jer je to bila partija za zaborav.

To govore i ocjene koje su dobili fudbaleri Kluža u rumunskim medijima, ali sa tim se slažu I fudbalski stručnjaci u ovoj zemlji.

Proslavljeni rumunski fudbaler Daniel Panku u izjavio za “Digi Sport Special” ocijenio je da nije bilo mnogo toga pozitivnog na meču protiv Borca.

"Prolaz bez razloga za slavlje, uz mnogo sreće, iz ovog Kluž može mnogo da nauči. Nedostajalo je agresivnosti, vrlo lako su primali golove. Kluž je izgledao loše, ali su onda došli produžeci u kojima je Borac pao fizički, pola ekipe su hvatali grčevi. To dovoljno govori o razlici u nivoima na kojima igraju Kluž I Borac. Nakon toga desio se gol koji je plod individualnog kvaliteta i iskustva. Svi pokušaji Čipčiua prije toga bili su loši, ali je onda skupio hrabrosti", ocijenio je Panku.

Rumunske medije zanimao je i stav još jednog stručnjaka Kornelua Dinua, koji je tokom svoje trenerske karijre vodio i Kluž.

"Zašto me ne ostavite na miru. Evo reći ću vam iskreno, čitao sam knjigu i gledao televiziju, ali Kluž me ne zanima, ja sam uz Univerzitateu. Način na koji su se kvalifikovali je očekivan, jer tamo imate grupu stručnjaka koje neću ni da imenujem, koji me uopšte nisu impresionirali. Kada zavlada zlo I uđe u kuću… Ne vjerujem da su mogli da ispadnu, ali s obzirom ko vodi ekipu…", prokomentarisao je Dinu i  tako još jednom uputio žestoke kritike na račun trenera Kluža.

On je nedavno kritikovao Šumudiku i poslije poraza u rumunskom Superkupu rekavši da nije normalno da trener nakon takvog meča izjavi da mu taj meč nije bio prioritet, već takmičenje u Evropi.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC