• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stanojević "pecnuo" Zvezdu zbog manjka kikseva: Ovo je jedinstveno prvenstvo, za četiri godine izgubili četiri meča!

Autor Nebojša Marković

Aleksandar Stanojević govorio je o novoj sezoni Partizana, a dotakao se i Crvene zvezde koja je za četiri godine izgubila tek četiri utakmice.

 Aleksandar-Stanojevic-o-Zvezdi-cetiri-poraza-za-cetiri-godine. Izvor: MN PRESS

Partizan u subotu u Novom Sadu (21.00, Arena Sport) zvanično počinje novu sezonu. Proleter je prvi protivnik, a Aleksandar Stanojević je u razgovoru sa medijima danas u Zemunelu istakao da će to biti prilika da se vidi "gdje su i šta su radili na pripremama".

Vjeruje da je njegova ekipa spremna za početak prvenstva, ali ističe da ako žele da budu bolji od Zvezde ne samo da ne smiju da griješe na startu sezone - nego ne smiju uopšte.

"U Srbiji ne smijete nikada da griješite - ovo je jedinstveno prvenstvo. Morate sve da pobijedite da biste bili konkurentni. Stvarno je teško", rekao je Stanojević u obraćanju medijima.

"Ne tražim alibi, ali teško je boriti se sa protivnikom koji za četiri godine izgubi četiri utakmice. Nijedna liga na svijetu nije imala tu situaciju da četiri godine neko pobjeđuje u kontinuitetu. Mi smo prošle godine osvojili procenat pobjeda koji je inače dovoljan za titulu, ili da bar budete konkurentni, ali ni sa tim niste. Moramo da pobijedimo da bismo bili konkurentni. Pokazivali smo da možemo u nekom trenutku, sačekaćemo da vidimo...", dodao je Stanojević.

Trener crno-bijelih je rekao i da su svi sem Obradovića i Terzića spremni za početak prvenstva, da je situacija sa Holenderom i Sumom, koji su kasnije došli, malo drugačija, dok je dodao i da su Rikardo Gomeš i Nemanja Jović na raspolaganju već za prvo kolo.

Dodao je i da neće da opterećuje Danila Pantića poslije odličnih priprema, uz poruku da "kada neko dobro radi - on mu nađe mjesto", a nagovijestio je i da neće biti previše aktivnosti u prelaznom roku.

"Imamo sklopljen tim, ali nemamo ništa da je blizu od pojačanja. Niko nije blizu ni odlaska, ima interesovanja, ali ne žuri se i ne želimo da neko po svaku cijenu ide. Čekamo, prelazni rok traje do septembra i gledamo i pratimo", rekao je Stanojević i dodao da Matić i Gigić traže nove klubove.

Novost u srpskom fudbalu je i VAR tehnologija?

"Ako imate čistu namjeru - VAR i ne treba. Ako nemate, može i da odmogne. Sve je do ljudi, sve ljudi kontrolišu, ne znam da li će od početka biti na svim stadionima, ako bude nedoumica - biće u korektnijem stanju. Dešavaju se greške, ljudski faktor odlučuje o svemu tome. Nismo imali problema sa sudijskim odlukama, nadam se da neće biti ništa ni u novoj", zaključio je Stanojević.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC