• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Voša će se boriti za duplu krunu prvo protiv "vječitih": Ne znam da li ćemo uspeti, Zvezda dugo nije bila jača!

 vesna.jpg
Autor Vesna Kerkez

Novi trener "stare dame" je optimista pred novu sezonu i želi to da prenese na svoje igrače pred meč sa Zvezdom.

 Voša će se boriti za duplu krunu prvo protiv "vječitih": Ne znam da li ćemo uspeti, Zvezda dugo nije bila jača! Izvor: MONDO/MILUTIN VUJIČIĆ

Vojvodina nije mogla da dobije teži raspored na startu nove sezone. Četvrtoplasirani tim iz prošlog prvenstva sa novim trenerom Slavoljubom Đorđevićem, i sa dosta novih igrača, kreće od gostovanja Crvenoj zvezdi ovog petka, a već idućeg vikenda dočekuju Partizan!

Đorđević je zadovoljan pripremama u Sloveniji i ističe da optimizam gradi upravo na tom periodu, a na konferenciji za medije istakao je da u njegovom timu vlada dobra atmosfera.

Možda će vas zanimati

"Tim je renoviran, potrebno je malo i strpljenja, pošto smo napravili balans između iskusnijih i mlađih igrača. Osim utakmice protiv Maribora u kojoj sam morao da promiješam sastav, bili smo maksimalno disciplinovani i zato ne vidim razlog da i u prvom kolu protiv Crvene zvezde ne odigramo najbolje što umijemo. Imamo privilegiju da igramo u prvom kolu na 'Marakani' gdje će biti dosta publike, koja se vraća na stadion. Očekujem da momci izađu hrabro kao što smo igrali i do sada", rekao je Đorđević.

Novi trener "stare dame" istakao je da su ciljevi uvijek najveći.

"Borićemo se da osvojimo i prvenstvo i Kup, ali ne znam da li ćemo uspjeti u tome. Znam da ćemo raditi i da ćemo se boriti. Po karakteru sam uvijek optimista i to hoću da prenesem i na igrače. Crvena zvezda ima možda i najjači tim u posljednjih 10 godina, imaće i publiku na svojoj strani i biće jako teško, čak je i tradicija na njihovoj strani. Ne bih da pričam o drugom kolu, ali mogu samo da kažem da ćemo u svakom meču ići na pobjedu", dodao je Đorđević.

Zadovoljan je dolascima Stevanovića, Busnića, Bastajića i Cucina, a ističe da su u planu još dvojica-trojica, za šta je uvjeren da će ih dobiti u najskorijem periodu.

"Imali smo opet malih pehova, pa ćemo konačnu odluku o sastavu donijeti danas poslije treninga. Kovačević je osjetio bol u mišiću, ali dobro se osjeća. Topić se takođe požalio na zadnju ložu, tako da ćemo morati da sačekamo i da vidimo danas kakva je situacija", zaključio je trener Vojvodine.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC