• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Fudbal opet liči na fudbal, Grobari će biti vjetar u leđa: Stojketu se sviđa novi dres - Golmanski je moja muka

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Golman i kapiten Partizana Vladimir Stojković je svjestan da je Dunajska Streda nezgodan protivnik u 2. kolu kvalifikacija za Konferencijsku ligu.

 vladimir stojković o meču partizan dunajska streda Izvor: Youtube/FK Partizan Beograd

Fudbaleri Partizana u četvrtak od 21.00 dočekuju Dunajsku Stredu u okviru 2. kola kvalifikacija za Konferencijsku ligu.

Trener Aleksandar Stanojević jedva čeka da crno-bijeli zaigraju pred svojim navijačima, a kapiten Vladimir Stojković slično razmišlja.

Možda će vas zanimati

Golman crno-bijelih se kao i njegovi saigrači uželio navijača i dan pred utakmicu lijepo je sumirao kako se osjeća povodom toga što će u četvrtak u Humskoj biti publike.

"Najbitnije je da fudbal ponovo liči na fudbal i mislim da će nam poslije godinu dana navijači biti vjetar u leđa", počeo je Stojković na konferenciji za medije.

Partizan će na susretu protiv Dunajske Strede zaigrati u novom dresu koji je u sredu predstavljen, a komentarišući taj dres, Stojković je imao zanimljivu opasku.

"Pogledao sam klip i mogu reći da mi se dres sviđa. Mada, golmanski je uvijek problem, braniću u starom. To je moja muka, ja je mučim, nema veze sa klubom. Nije sinhronizovan sa ostalim. Ja kombinujem sa ekonomom", smije se Stojković.

Golman crno-bijelih zna da njegovu ekipu očekuje težak zadatak.

"Ispratio sam njihovu prijateljsku utakmicu sa Ujpeštom, uvjerio sam se da je riječ o ozbiljnoj ekipi, sa pobjedničkim mentalitetom, uprkos primljenom golu nastavila je agresivno da igra. Što se nas tiče, već tri-četiri godine dosta naših igrača je na okupu. Shvatili su da je u Partizanu svaka naredna utakmica najvažnija, to su prihvatili. Ova sutra je ozbiljna."

Kapiten Partizana bio je upitan i šta se dešava povodom njegovom mogućeg odlaska u Saudijsku Arabiju, o kojem se u prethodnom periodu pisalo.

"Prvenstveno, sutra nam je jedna od najbitnijih utakmica, tako da sam koncentrisan na Partizan. Ništa se nije promijenilo otkad sam otišao na pripreme, razmišljam samo o Partizanu i to je to", jasan je Vladimir Stojković.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC