• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Deki i dalje optimističan - znali smo da će biti teško, idemo dalje! Stanković poslije poraza poručio: Sada na pobjedu!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Dejan Stanković objasnio je da je ekipa Crvene zvezde znala da će imati težak zadatak, kao i to da sada znaju šta moraju da urade u Beogradu

 Dejan-Stankovic-zno-da-ce-Crvenoj-zvezdi-biti-tesko-u-Kazahstanu. Izvor: YouTube/Crvena zvezda

Nisu dobro počeli crveno-bijeli.

Možda će vas zanimati

Nakon što su neočekivano odigrali remi protiv Vojvodine u prvom kolu Superlige Srbije, fudbaleri Crvene zvezde iznenadili su i porazom od Kairata 2:1 u okviru meča drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Ipak, trener beogradskog kluba znao je šta čeka njegove igrače.

"Znali smo da će biti tvrdo i teško, ali ići ćemo na pobjedu u Beogradu. Dosta se direktno igralo i ono o čemu smo pričali - prekidi, jer smo na taj način praktično primili dva gola. Dosta je konfuzije i stegnutosti bilo u prvom poluvremenu, ali drugi dio igre je bio dosta bolji i konkretniji, međutim, sitnice prave razliku", svjestan je Stanković.

"Moramo biti bolji u revanšu, gotovo je prvo poluvrijeme, znamo šta nam je činiti. Znali smo da neće biti lako. Idemo dalje", nije pesimističan trener crveno-bijelih.

Poraz je poslužio kao lekcija iz koje će Zvezda u revanš donijeti mnogo bolju igru, vjeruje Stanković

"Dosta će nam pomoći iskustvo iz ovog meča. Znamo na koji način igraju i od koga prijeti opasnost. Vidjeli ste i sami da imaju dosta snage i iskustva u napadu. Neke bezopasne lopte su se pretvarale u kontru i polukontru. Moramo da budemo bolji, da bolje stojimo na terenu i branimo prekide. Malo strpljenja u konstrukciji i naravno ne možemo biti zadovoljni ovim prvim poluvremenom kada je poraz u pitanju, ali vjerujem u ove momke i u domaći teren" zaključio je Dejan Stanković.

Prvi gol domaće ekipe viđen je u 25. minutu kada je mrežu zatresao Kante, da bi tokom 57. vidjeli autogol koji je donio izjednačenje crveno-bijelima. Međutim bivši fudbaler Partizana stavio je tačku pogotkom u 79. minutu za konačnih 2:1.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC