• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Igrao bih za Real Madrid da mi Zvezda to nije uradila: Srpski napadač žali zbog poteza u 22. godini!

Autor Dragan Šutvić

Đorđe Despotović vjeruje u sebe, pa smatra da bi danas bio fudbaler Real Madrida da je bilo drugačijih izbora u karijeri.

 đorđe despotović real madrid Izvor: MN PRESS, Youtube/Футбольный Биги

Srpski napadač Đorđe Despotović fantastično se snašao u Rusiji gdje sada nosi dres Rubina, pa je tako prošle sezone eksplodirao i postigao čak 14 golova, tako da je bio četvrti strijelac Premijer lige.

Svi se pitaju gdje je sve do sada bio Despotović, koji je u martu proslavio 29. rođendan, pošto je zaobilaznim putem stigao do jedne od najjačih liga svijeta, pa je utisak da je mogao i više da je na vrijeme "pogodio" klub koji mu odgovara.

Možda će vas zanimati

Sa tim je saglasan i sam Despotović koji je reporteru poslije meča Rubina i Spartaka (1:0) kazao da je mogao mnogo više u karijeri i da bi danas igrao za Real Madrid, da nije pogriješio.

"Ovo mi je već treća godina u Rusiji i nikad nisam imao problem sa defanzivcima. Igrao sam protiv Dejana Lovrena, koji je igrao u Liverpulu i uopšte ga nisam osjećao da mi je iza leđa", kazao je pun samopouzdanja Đorđe Despotović i dodao:

"Da me u 22. godini nisu poslali u Kazahstan, igrao bih za Real Madrid. Sad je prekasno".

Izvor: MN PRESS

Despotović naravno misli na period koji je proveo u Crvenoj zvezdi. Ponikao je u tom klubu, ocijenjeno je da nije dovoljno talentovan i zato je otišao u Spartak, pa u Lokeren, da bi se 2014. vratio na "Marakanu" gdje je igrao, zanimljivo, sa sadašnjim napadačem Real Madrida - Lukom Jovićem.

Ipak, krenuo je polako na pozajmice u Kazahstan, pa je igrao za Žetsu, Kairat, Astanu i Tobol, da bi tek 2018. otišao u Rusiju - u Orenburg - gdje se odlično snašao. 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC