• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dača Pantić siguran u prolaz Partizana: Crno-bijeli otišli u Slovačku, on poručuje - Imamo mnogo više iskustva!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Partizan u četvrtak igra protiv Dunajske Strede u revanš susretu, a mladi igrači "parnog valjka" znaju koliko vrijede.

 konferencijska liga dunajska streda partizan  Izvor: MN PRESS

Fudbaleri Partizana otputovali su u Slovačku na revanš meč drugog kola kvalifikacija za Konferencijsku ligu, gdje će braniti prednost iz prvog susreta sa Dunajskom Stredom.

Rezultat je u Beogradu bio 1:0, a igrači Partizana vjeruju da će oni izaći kao pobjednici i nakon revanša.

Možda će vas zanimati

Partizan je u Slovačku otputovao sa novim golmanom, sada kada je Vladimir Stojković napustio klub, a na spisku nije bilo ni Sejdube Sume. Ipak, među onima u koje će trener Aleksandar Stanojević polagati nade jesu Danilo Pantić i Nemanja Jović.

"Nažalost, nismo iskoristili veliki broj prilika u Beogradu. Imamo jasan cilj, a to je prolazak u narednu fazu takmičenja. Sigurni smo u to, vjerujem u prolaz dalje“, počeo je Danilo Pantić pred polazak za Slovačku.

Partizan nije uspio da stigne do ubjedljivije prednosti pred revanš, ali Pantić zna još jedan razlog zbog kojeg bi crno-bijeli mogli da uspješno prebrode prvu prepreku.

"Dosta je jasnija slika o Dunajskoj Stredi. Riječ je o mladoj ekipi, prilično kvalitetnoj, želi da igra fudbal, ali je iskustvo na našoj strani. Imamo mnogo više evropskih utakmica u nogama, što bi moglo da igra veliku ulogu."

Izvor: MONDO/Uroš Arsić

Dunajska Streda je u međuvremenu doživjela težak poraz na startu prvenstva Slovačke, pošto ih je savladao Zemplin 4:1. Radi se o povratniku u tamošnji najjači rang.

"Vjeovatno su se momci malo više istrošili na gostovanju u Srbiji nego što su mislili. Čuo sam da su imali dug put natrag, možda je i to uticalo na poraz. Biće drugačiji meč nego u Beogradu, hrabrije će domaćin da izađe, ali ćemo na to odgovoriti. Nedostajaće nam navijači, igramo lakše i efikasnije uz njihovu pomoć, ali ćemo i bez njih dati sve od sebe", poručio je Danilo Pantić.

Sa druge strane, mladi Nemanja Jović i dalje žali za prilikom koju je imao prošlog četvrtka u Humskoj, kada je mogao da duplira prednost svog tima.

"Žao mi je što sam u prvom meču propustio šansu u drugom poluvremenu, nadam se da ću je u četvrtak iskoristiti. Kvalitet u napadu je naša prednost, to je moglo da se zapazi prije šest dana. Sve zavisi od nas", rekao je krilni fudbaler.

Partizan otputovao u Slovačku
Izvor: Youtube/FK Partizan Beograd

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC