• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Police" sijaju kao nikad prije: Trebinje željno iščekuje povratak premijerligaških mečeva (FOTO)

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Prvi meč na domaćem terenu Leotar će igrati tek u 4. kolu, kada će ugostiti Tuzlu siti.

 stadion police renoviran postavljene nove stolice u trebinju Izvor: Promo/FK Leotar Trebinje/Čedomil Mucović

Fudbaleri Leotara neplanski su izborili povratak u premijerligaško društvo, a sticajem okolnosti u prva tri kola bili su gosti.

To je dobro došlo svima u Trebinju da stadion "Police" dovedu gotovo do savršenstva. Na trebinjskom zdanju postavljene su nove stolice, a svakodnevno se radi i na poboljšanju ostatka infrastrukture, kako bi hercegovački tim u što ljepšem amijentu dočekao četvrto kolo, kada će prvi put pred svojim navijačima odigrati utakmicu u povratničkoj sezoni elitnog ranga bh. fudbala.

Narednog vikenda u Trebinje stiže Tuzla siti, čiji fudbaleri će prvi imati priliku da gostuju na potpuno renoviranom stadionu Leotara.

Možda će vas zanimati

"Radnici JU Trebinjesport i JP Radnik uradili su odličan posao, što se može vidjeti i po fotografijama, na čemu im se u ime cijelog kluba još jednom zahvaljujemo. Naravno, još jednom se zahvaljujemo navijačima Partizana i Crvene zvezde iz našeg grada, kao i Aleksandru Koprivici, nekadašnjem direktoru Centra za socijalni rad Trebinje i Forumu mladih Trebinje, koji su u sklopu projektnih aktivnosti donirali nove stolice za trebinjski hram fudbala", poručili su iz trebinjskog premijerligaša.

Nepunih sedam dana ostalo je do prve domaće utakmice, a taj period biće iskorišten da se dodatno "utegne" stadion "Police".

"Do utakmice sa Tuzla sitijem radiće se na sređivanju unutrašnjosti svlačionica i klupskih prostorija, završetku radova na proširenju press lože, kao i na asfaltiranju i zatvaranju 'južnog0 dijela stadiona", dodaju iz Leotara.

Podsjetimo, u prva tri kola izabranici Branislava Krunića upisali su po jedan trijumf, remi i poraz. Prvo su gostovali Radniku, gdje su slavili 1:0, zatim su u Banjaluci remizirali protiv aktuelnog šampiona Borca 0:0 (na zahtjev Banjalućana zamijenjena domaćinstva), da bi juče od Slobode u Tuzli doživjeli prvi poraz u sezoni (0:1).

(MONDO)

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC