• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Poslije 2.625 dana Leotar zaigrao u Premijer ligi BiH: Trebinjci odnijeli bodove iz Bijeljine! (FOTO, VIDEO)

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Počela nova sezona u bh. eliti, povratnik u društvo najboljih odmah stigao do pobjede.

 radnik bijeljina - leotar trebinje 0:1 premijer liga bih 1. kolo Izvor: MONDO

Nova sezona m:tel Premijer lige BiH počela je večeras u Bijeljini, a povratnik u bh. elitu Leotar napravio je malo iznenađenje i slavio protiv Radnika.

Iako su Bijeljinci bili konkretniji, nisu uspjeli da zatresu mrežu gostiju, koji su nakon 2.625 dana ponovo odigrali meč u najjačem rangu bh. fudbala. To su gosti iz Trebinja kaznili i golom Miloša Sekulovića došli do kompletnog plijena.

RADNIK - LEOTAR 0:1 (0:0)
/Sekulović 68/

Možda će vas zanimati

Prvu priliku domaći su imali u 12. minutu, kada je Đorđe Pantelić imao veliku šansu da donese prednost svom timu. Ipak, njegov centaršut neko iz odbrane rivala je skrenuo, lopta je pogodila gornji dio prečke i odbila se u teren.

U 25. minutu još jedna dobra prilika za Pantelića. Proigrao ga je kapiten Velibor Đurić, uspio je da se oslobodi čuvara, ali nije bio precizan - lopta je otišla pored stative.

Izvor: MONDO

Sličan odnos snaga i u nastavku - Radnik napada, Leotar se bran ii uzvraća iz kontranapada.

Na isteku sata igre, još jedna odliična prilika za Pantelića. Našao se u idealnoj poziciji, ali je sa nekih 10-ak metara šutirao visoko preko gola.

Kada domaći nisu uspjeli da realizuju svoje šanse - uslijedila je kazna.

Prvi udarac Sekulovića u 68. minutu uspio je da odbrani mladi golman Radnika Azur Aljkanović, ali ne i drugi. Odlično se snašao Sekulović, iskoristio uspavanost odbrane Radnika i iz "popravnog" zakucao loptu u mrežu Semberaca.

Dvije sjajne prilike imao je Radnik u 81. minutu i mogao je do boda. Prvo je Kenan Šarić šutirao pravo u golmana Leotara Ristu Perišića, da bi nepun minut kasnije Esmir Hasukić bio u idealnoj poziciji, ali je loše zahvatio loptu glavom i ostalo je 0:1.

RADNIK: Aljkanović, Nikić, Sušić (84. Vasić), Popara, Motika, Ristanović, Gogić (46. Šarić), Marković (84. Došlo), Đurić (71. Hasukić), Pantelić, Šubert. Trener: Vlado Jagodić.

LEOTAR: R. Perišić, Milić, Paranos (85. Mićunović), Zečević (65. Todorović), Sekulović, Ristić (85. Kolak), Čolić, Đurić, Arsić, Nikolić (65. Andrić), Bosančić. Trener: Branislav Krunić.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC