• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sad niko ne zna ko ide dalje! Trener Šerifa zadovoljan remijem - ''Odlučilo je što smo se dobro spremili!''

Trener gostujućeg tima istakao da su šanse 50:50 pred revanš u Moldaviji.

 trener šerifa odlučilo je što smo se dobro spremili Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda i Šerif su remizirali u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona, a Moldavci će u revanšu imati prednost domaćeg terena. Kao da su na to računali i kada nisu napadali sa igračem više, zbog crvenog kartona Gejlora Kange.

Trener gostujućeg tima Jurij Verniduba na konferenciji bio je zadovoljan poslije prvog meča i istakao je i da je na domaćem terenu Crvene zvezde uvijek teško igrati.

Možda će vas zanimati

Njegov tim je, posebno u odbrani i tranziciji, odigrao odličan meč, ali zna se da se crta podvlači poslije druge utakmice dvomeča, kada će sve biti odlučeno u Moldaviji.

''Ne mislim da je Zvezda loše igrala. Možda je odlučilo što smo se i mi spremali za meč. Dobro smo se pripremili, pokrili dijelove terena odakle dolazi opasnost. Znali smo da je jako teško igrati ovdje, posebno uz podršku navijača. Rezultat je 1:1, niko ne zna ko ide dalje i odlučićemo u Tiraspolju. Mislim da mi treba veoma ozbiljno da se pripremimo za gostovanje Zvezde. Šanse su 50:50'', rekao je trener gostiju

Šerifu je večeras falio Silva Enrike de Souza Luvanor, strijelac četiri gola u prva četiri kvalifikaciona meča za Ligu šampiona ove sezone.

''Imao je problem, nije bio ni prijavljen za ovaj meč. On je naš lider, vođa i bio je veliki problem igrati bez njega. Smatram da su dobro odigrali i oni koji su izašli. Nadam se da će Luvanor igrati u revanšu'', dodao je Jurij Verniduba.

Isključenje Gabonca u redovima Crvene zvezde uticalo je na završni dio meča i bilo je upozorenje i za trenera gostiju.

''Isto bi bilo i da smo mi dobili crveni karton, uticalo bi na utakmicu. Promijenio sam dva igrača kada su dobili žute kartone, nisam želio da rizikujem'', zaključak je šefa stručnog štaba Šerifa.

Revanš susret Šerifa i Crvene zvezde igra se narednog utorka u Tiraspolju. Pobjednik ovog dvomeča u plej-of rundi igraće protiv boljeg tima iz duela Dinamo Zagreba i Legije iz Varšave.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC