• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan mora da pobijedii! Natho je spreman za Soči: Da pokažemo naš karakter, ovo je potpuno drugačije!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Crno-bijele očekuje ključan meč u kvalifikacijama za Konferencijsku ligu.

 fk partizan konferencijska liga bibras natho želi pobjedu Izvor: MN PRESS

Fudbaleri Partizana su savladali Novi Pazar 4:1 na teškom gostovanju, a već u četvrtak očekuje ih do sada najvažniji meč u novoj sezoni.

Ruski Soči dolazi u Beograd na revanš 3. kola kvalifikacija za Konferencijsku ligu (prvi meč 1:1), a Bibars Natho ima jasnu poruku pred taj meč.

Možda će vas zanimati

Strijelac prvog gola protiv Novog Pazara, sjajnim udarcem u 42. minutu meča, tvrdi da crno-bijeli mogu da prođu u plej-of.

"Potpuno je drugačije jer je evropsko takmičenje. Tim protiv koga igramo je na našem nivou. I oni idu na pobjedu, ali mi igramo kod kuće. Moramo da pokažemo karakter, da pokažemo koji je naš nivo i kako igramo i, naravno, da pobijedimo i prođemo u sljedeću rundu", rekao je Natho.

Izraelac se potom osvrnuo na meč protiv Novog Pazara.

"Znamo da prethodnih nekoliko godina Partizan nije uspijevao da pobijedi Novi Pazar, ali mi smo došli sa našim ciljem, znali smo šta želimo da postignemo u ovoj utakmici. Srećan sam što smo ispunili ono što smo zamislili i pobijedili ih uz četiri data gola. Sada moramo da nastavimo. Postigao sam lijep pogodak levom nogom, sa 25 metara, koji je promijenio tok igre. Nakon toga nam je bilo lakše jer su i oni igrali otvorenije, pokušavali da napadnu, pa smo imali više prostora za igru", kaže Natho.

On se osvrnuo na prekide igre u meču u Novom Pazaru.

"Nije normalno igrati 60 minuta, zatim pauzirati 20 i poslije toga ponovo igrati. Ja sam bio zamijenjen, ali je igračima koji su ostali na terenu bilo veoma teško - i mentalno i fizički. Ipak, srećan sam što smo utakmicu završili bez povreda. Postigli smo četiri gola, što je veoma bitno. Odlično smo odradili posao, a sada nastavljamo dalje."

Na meču protiv Novog Pazara je Partizanu priznat pogodak poslije korišćenja VAR tehnologije.

"Za nas je ovo drugi put da na utakmici čekamo VAR potvrdu. I ovaj put, kao i prethodni, nam je priznat pogodak, iako je sudija prvobitno pokazao da je u pitanju ofsajd. To je dobro za fudbal, ali nadam se da će to sve u budućnosti kraće trajati jer je sudiji trebalo 6-7 minuta da donese odluku. Ali, za početak je dobro da imamo VAR", zaključio je Bibras Natho.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC