• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Djelovalo je da će Partizan preokrenuti: Iliev je pun optimizma - Previše smo ih respektovali, u Humskoj padaju i jači!

Autor Dragan Šutvić

Ivica Iliev sumirao utiske poslije poraza crno-bijelih od Santa Klare.

 santa klara partizan ivica iliev Izvor: MN PRESS

Otišao je Partizan u Portugal u nadi da će se iz Ponta Delgade vratiti sa pozitivnim rezultatom, ali su na kraju crno-bijeli doživjeli poraz 2:1.

Imaće Aleksnadar Stanojević dovoljno problema koje treba da riješi pred revanš, a do tada - Ivica Iliev vjeruje u prolaz tima u grupnu fazu Konferencijske lige.

Možda će vas zanimati

Kako ističe Iliev, on je optimista pred revanš uprkos porazu.

"Mislim da smo energetski odigrali jednu od najslabijih utakmica, kao da nismo znali šta od njih da očekujemo. Igrači su ušli u utakmicu sa mnogo većim respektom nego što je trebalo, tako nam se i otvorila utakmica", počeo je Iliev.

"I pored toga, tokom utakmice sam osjećao da ćemo preokrenuti, tako je djelovalo. Ja sam veliki optimista, posebno uz naše navijače, na našem stadionu, sa novom energijom. Sada kad već znamo ko su, vjerujem da je prolaz tu i da ćemo igrati u Evropi ove godine i dočekati evropsku jesen. Sigurno nas je poremetilo tih par izostanaka, ali to ne treba da bude alibi. Vjerujem da ćemo uz veću energiju, koju očekujem na našem stadionu, ovaj dvomeč završiti u našu korist. Sa druge strane, pričamo o jednoj od najjačih liga Evrope, poslije top pet liga, pričamo o ozbiljnoj ligi, ozbiljnoj fudbalskoj naciji, sa mnogo Brazilaca i kvalitetnih igrača. Vjerujemo da ćemo, ako smo mogli tim Sočija da nadigramo, uspjeti u tome i protiv Portugalaca."

Iliev kaže da ga Santa Klara nije toliko iznenadila.

"Više me je iznenadilo kako smo mi ušli u igru. Da smo energetski i sa samopouzdanjem bili kao u prethodnim utakmicama, to bi bilo totalno drugačije. Mi ćemo u revanšu biti u drugačijem izdanju."

Na pitanje o izostanku važnih igrača, Iliev napominje da se nada njihovom povratku za revanš.

"Pantić nije igrao ni protiv Sočija, nedostajali su nam i Zdjelar i Jović. Zdjelar je srce naše ekipe i to je veliki udarac za nas. Nikad se ne zna, vjerujem da će biti spreman za tu odlučujuću utakmicu koja je utakmica sezone za nas. Ubijeđen sam da bi, sa onakvom atmosferom kao protiv Sočija, pale i mnogo jače ekipe od Santa Klare."

Optimizam kod bivšeg igrača Partizana ne jenjava.

"Da, vjerujem u ove momke! Pokazali su se mnogo puta kad je bilo najteže, čak i u Portugalu su bili dijelovi utakmice kada sam osjećao da može da se preokrene, čak i kad su dali gol. Vratili smo se, smanjili i dobili aktivan rezultat. Bili smo par puta blizu izjednačenja, a vjerujem da je sa izjednačenjem moglo da dođe do preokreta", zaključio je Ivica Iliev.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC