• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milijaš poručio novinarima - "Vi ste prednjačili u kritikama": Došao umjesto Stankovića, pa branio igrače poslije Kluža!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Pomoćni trener crveno-bijelih ljut na pisanja prethodnih dana.

 nenad milijaš najavio utakmicu protiv tsc-a u superligi srbije Izvor: Youtube/FK Crvena zvezda/printscreen

Kao predstavnik stručnog štaba pred meč protiv TSC-a u okviru šestog kola Superlige, medijima se obratio Nenad Milijaš. Nekadašnji kapiten tima, a sada pomoćnik Dejana Stankovića, osvrnuo se na kritike upućene igračima od strane medija pred Kluž, na kadrovsku situaciju u timu i na narednog rivala.

To će biti trenutni lider Superlige, ekipa iz Bačke Topole koja pod komandom Mladena Krstajića igra tvrd, takmičarski fudbal i vrijedno skuplja bodove na početku nove sezone.

Možda će vas zanimati

Zbog toga će biti izazov za crveno-bijele.

''Prvenstvo je tek počelo, a mi smo imali jedan kiks koji treba da ispravimo. TSC je trenutno prvi na tabeli, što dovoljno govori kakva su ekipa. Ući ćemo u utakmicu maksimalno, shvatiti ih ozbiljno i očekujem da ćemo zabilježiti pobjedu'', rekao je Milijaš.

Pomoćni trener crveno-bijelih ističe kolektiv kao glavni adut TSC-a.

''Jačina i zaštitni znak TSC-a je grupa. Mada se više bavimo time kako ćemo mi igrati. Čestitao bih našim igračima na utakmici protiv Kluža, pogotovo poslije kritika u kojima su prednjačili mediji. Posebno je teško pobijediti tolikim rezultatom u bilo kojoj fazi, a kamoli u plej-ofu i zaista im svaka čast na tome."

Nekadašnji kapiten se osvrnuo na kadrovsku situaciju u timu crveno-bijelih, kao i na rekord koji je postavio El Fardu Ben, najbolji strani strijelac u istoriji srpskog fudbala.

''Degenek ne može sigurno da igra zbog povrede, a za ostale ćemo vidjeti. Tek nam predstoji trening i vidjećemo kako se ko bude osjećao. Što se tiče Benovog rekorda, on je to apsolutno zaslužio. Niko ga više ne smatra strancem, već domaćim. Izuzetan je prvenstveno u ljudskom smislu, a potom i igrački. Imao sam priliku i da na terenu lično sarađujem s njim i jako mi je drago zbog njega'', podvukao je Milijaš.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC