• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ovo su 32 kluba LŠ - spremite se za žrijeb: Mesi ne može na Barsu, svi bi Zvezdinog dželata, a Milan je "mina"!

Autor Dragan Šutvić

U četvrtak ćemo saznati kako će izgledati grupna faza Lige šampiona.

 liga šampiona žrijeb 2021 2022 grupna faza Izvor: Profimedia/Sportimage/Jonathan Moscrop/MONDO/Stefan Stojanović

Završene su kvalifikacije za Ligu šampiona i sada znamo sva 32 kluba koja će učestvovati u najjačem evropskom fudbalskom takmičenju u sezoni 2021/22.

I žrijeb obećava neke vrlo moćne grupe!

Možda će vas zanimati

U srijedu uveče su se u Ligu šampiona plasirali Šerif poslije izbacivanja Dinama, Šahtjor poslije šokantnog autogola Monaka i ekipa Salcburga. Time je kompletiran spisak ekipa.

Evo kako stoje stvari i kako će izgledati šeširi pred žrijeb grupne faze koji je na programu u četvrtak od 18.00 časova.

Šeširi su takvi da nećemo moći da vidimo duel Lionela Mesija u PSŽ-u protiv bivšeg kluba Barselone, kao ni protiv Ronaldovog Juventusa. Takođe, Milan će biti "nagazna mina" u četvrtom šeširu, dok će svi željeti da u svojoj grupi dobiju moldavski Šerif, ekipu koja je na svom putu ka Ligi šampiona eliminisala i Crvenu zvezdu i Dinamo Zagreb...

Trofej brani Čelsi, osvojen 29. maja ove godine u pobjedi protiv Mančester sitija.

PRVI ŠEŠIR: Čelsi (Engleska), Viljareal (Španija), Atletiko Madrid (Španija), Mančester siti (Engleska), Bajern (Nemačka), Inter (Italija), Lil (Francuska), Sporting (Portugal).

DRUGI ŠEŠIR: Real Madrid (Španija), Barselona (Španija), Juventus (Italija), Mančester junajted (Engleska), Pari Sen Žermen (Francuska), Liverpul (Engleska), Sevilja (Španija), Borusija Dortmund (Nemačka).

TREĆI ŠEŠIR: Porto (Portugal), Ajaks (Holandija), Šahtjor (Ukrajina), Lajpcig (Nemačka), Salcburg (Austrija), Benfika (Portugal), Atalanta (Italija), Zenit (Rusija).

ČETVRTI ŠEŠIR: Bešiktaš (Turska), Dinamo Kijev (Ukrajina), Klub Briž (Belgija), Jang Bojs (Švajcarska), Milan (Italija), Malme (Švedska), Volfsburg (Nemačka), Šerif (Moldavija).

Pravila žrijeba su takva da ekipe iz istog šešira ne mogu da budu u istoj grupi, kao ni ekipe koje dolaze iz istih država. Najviše predstavnika ima Španija - čak pet.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC