• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

 Partizan u Evropi, sve riješeno za 3 minuta: Penal i velika greška Santa Klare dovoljni za prvu Ligu konferencija ikad!
 Partizan u Evropi, sve riješeno za 3 minuta: Penal i velika greška Santa Klare dovoljni za prvu Ligu konferencija ikad!

Partizan u Evropi, sve riješeno za 3 minuta: Penal i velika greška Santa Klare dovoljni za prvu Ligu konferencija ikad!

Možda će vas zanimati

Možda će vas zanimati

Fudbaleri Partizana su u dva poteza sve riješili i plasirali se u grupnu fazu Lige konferencija poslije skoro 100 minuta igre u Beogradu!

 Partizan u Evropi, sve riješeno za 3 minuta: Penal i velika greška Santa Klare dovoljni za prvu Ligu konferencija ikad! Izvor: Mondo/U. Arsić

Partizan je u Ligi Konferencija! U prvoj sezoni u kojoj se ovo takmičenje igra Srbija će imati svog predstavnika pošto su crno-bijeli uspjeli da eliminišu Santa Klaru iz Portugala. 

Poslije poraza od 2:1 u prvom meču na Azorskim Ostrvima tim Aleksandra Stanojevića je pravim "blickrigom" sa dva gola u tri minuta prvog poluvremena uspio da eliminiše minus iz prvog meča i prođe dalje. 

PARTIZAN - SANTA KLARA 2:0 (2:0)

/Rikardo 24 (penal), Saničanin 27)

Aleksandar Stanojević je odlučio da počne sa Sejdubom Sumom, a taj potez je možda i riješio meč! Ofanzivni vezista iz Gvineje je pravio ogromne probleme gostima, a za samo pola sata na terenu je uspio da bude jedna od ključnih figura. Odmah na startu je dao gol koji je poništen zbog ofsajda, a onda je u 24. minutu iznudio penal. 

Nije imao loptu Suma, ali se ubacio ispred štopera Portugalaca i iznudio kazneni udarac koji je Rikardo sigurno izveo. Samo tri minuta kasnije greška golmana gostiju odvela je Partizan u grupnu fazu. 

Miloš Jojić je centrirao iz kornera, Pereira Roha je promašio tu loptu, a Siniši Saničaninu je bilo lako da ubaci loptu u nebranjenu mrežu. Do poluvremena crno-bijeli su mogli i do trećeg gola, a u drugom dijelu igre Siniša Saničanin, Filip Holender i Danilo Pantić su imali ozbiljne šanse.

Santa Klara za skoro 100 minuta igre nije nijednom ozbiljno priprijetila, a iako do posljednjeg sudijskog zvižduka nismo bili sigurni u prolazak crno-belih Portugalci realno nisu imali šanse da prođu dalje. 

Na kraju - istorija za Partizan! Biće dio prve Lige konferencija u istoriji, a Srbiji će donijeti još bodova na UEFA listi. 

22:56

KRAJ! PARTIZAN JE U EVROPI!

Napadala je Santa Klara do poslednjeg momenta, ali nije uspela, Partizan je u prvom izdanju Lige konferencija! 

PARTIZAN - SANTA KLARA 2:0 (2:0)

/Rikardo 24 (penal), Saničanin 27/

22:54

90+4: Ne odustaju Portugalci!

Centaršut iz slobodnog udarca, Saničanin to odbija do Rikardinja koji na svu sreću jako loše šutira. Sa tribina se čuje "Partizane napadaj!"

Izvor: MN PRESS

22:50

NADOKNADA! 8 minuta!

Nadali smo se da se ovo neće desiti, ali na kraju osam minuta nadoknade. Igraće se još mnogo do kraja!

22:47

86. minut: Moglo je da bude gotovo!

Au! Danilo Pantić je skočio na odličan centaršut, vrlo dobro je reagovao, ali ipak je lopta otišla direktno u golmana Santa Klare! Nastavlja se drama!

22:46

83. minut: Nervoza!

Saničanin je povukao kontru, a onda je Patrik napravio jako grub faul. Srećom po njega nije imao karton pa je prošao sa žutim, a Saničanin je dugo ostao na travi. 

22:39

79. minut: Opet stradao Holender

Na meti je defanzivaca Santa Klare, još jedan jako grub start na njemu, ovoga puta sudija opet pokazuje žuti karton. 

Potom Holender u kontri - ali odbranio mu je dobar šut golman Pereira! Korner za Partizan, ali na kraju neprecizan Obradović. 

22:33

Sveža krv u Partizanu!

Danilo Pantić i Filip Holender ulaze, a Nemanja Jović i Lazar Marković izlaze. Falilo je svežine crno-belima, odmah Pantić pravi probleme Portugalcima.

A sada faul nad Holenderom i žuti karton. 

22:31

72. minut: Problem za Partizan!

Nezgodno mesto da se napravi faul, na samoj ivici 16 metara, ali loše izveden slobodan udarac Santa Klare i nema opasnosti za Partizan. 

Sada je sve više lopta na polovini crno-belih...

Izvor: MN PRESS

22:29

68. minut: Incident!

Rikardinjo je zamenio Alana, a onda se fudbaler Santa Klare žalio da ga je neko uvredio tokom izlaska sa terena. Na kraju se meč nastavio...

22:19

60. minut: Napadi Santa Klare!

Dva uzastopna nešto opasnija napada Santa Klare, ali deluje da Portugalci nemaju snage u finišu. Nema nikoga u finišu napada, a crno-beli se brzo vraćaju u odbranu. 

22:15

55. minut: Odličan centaršut!

Lazar Marković je prošao po desnoj strani, odlično centrirao, ali je golman Santa Klare izašao na vreme i pokupio tu loptu. 

22:07

46. minut: Krećemo! Partizan odmah preti!

Mladi Nemanja Jović je izvukao prekršaj sa strane i sada Partizan ima "skraćeni" korner. 

Zamalo da Rikardo zahvati ovu loptu, a da je to uspeo rešio bi ovaj meč! Sada još jedna šansa, korner. Nešto niža lopta i ništa od gola. 

Izvor: MN PRESS

21:50

Poluvreme! Partizan za sada ide dalje!

Prvo Rikardo sa penala, a onda Siniša Saničanin posle kornera! Dva prekida donela su dva gola timu Aleksandra Stanojevića i za sada crno-beli idu dalje! 

Još 45 minuta!

Izvor: MN PRESS

21:46

45. minut: Utihnulo je...

Posle atomskog početka i mnogo šansi za Partizan posle dva gola za četiri minuta crno-belih utihnula je igra i nismo mnogo toga videli u poslednjih 15 minuta prvog poluvremena.

Sada je ostalo samo još dva minuta nadoknade. 

21:43

Evo kako to izgleda na terenu do sada...

21:37

29. minut: Počeo, "namestio" gol i ne može više!

Sejduba Suma mora van terena! Odmah posle penala se videlo da je u pitanju povreda, ali je delovalo da može da nastavi.

Ipak, moraće napolje, a umesto njega na terenu je Bibars Natho. 

Izvor: Mondo/U. Arsić

21:28

27. minut: GOOOOL! SANIČANIN!

Sada je 2:0, Partizan vodi i ima rezultat za prolaz dalje! Ogromna greška golmana Santa Klare! Posle kornera koji je izveo Miloš Jojić golman Roha je dopustio da ga lopta preleti, a Saničaninu je bilo lako da glavom prosledi loptu u praznu mrežu. 

Sada Partizan ima rezultat koji ga vodi dalje!

Izvor: Mondo/U. Arsić

21:25

24. minut: PENAL! GOOOOL! VODI PARTIZAN!

I to za Partizan! Faul nad Sumom u 16 metara! Nije bio sa loptom, ali nije mogao protivnički fudbaler da ga stigne i na asistenciju pomoćnika Kreg Poson je svirao penal!

Rikardo je uzeo loptu i - pogodio! "Otvoren" je protivnik!

21:16

15. minut: Marković! Ređaju se šanse!

Došla je lopta do Lazara Markovića na oko 15 metara od gola, on nije oklevao i odmah je šutirao, ali je lopta otišla zamalo pored gola!

21:07

7. minut: Napada Partizan

Odličan centaršut sa dense strane, ali su igrači Santa Klare uspeli da izbace tu loptu i preko Linkolna povuku kontru. Ali brzo se vratio u odbranu crno-beli tim. 

21:04

3. minut: GOOOOL! Ali ofsajd!

Suma je pogodio, ali ovo je ofsajd! Auh kakva šteta!

Sejduba Suma je nimao dribling, šutirao je ka golu, savladao čuvara mreže Santa Klare, ali Nemanja Jović je bio najbliži golmanu...

21:03

Vatromet na startu!

Na početku meča videli smo vatromet! A Partizan napada!

20:44

IGRAČI SU NA TERENU!

Izvor: Mondo/U. Arsić

20:15

45 minuta do početka!

Pune se tribine, navijača ima sve više, spremni su da nose svoj Partizan do jeseni u Evropi!

Izvor: MONDO/Nebojša Marković

20:00

A Santa Klara?

Evo sastava Portugalaca: 

SANTA KLARA (4-3-3) Roha - Mansur, Viljanueva, Alonso, Ramos - Karvaljo, Morita, Linkoln - Alfonso, Žan Patrik, Boldini

19:45

SASTAV!

Evo i sastava Partizana, imamo neka iznenađenja! Nema Bibarsa Natha, igra Sejduba Suma! Osim toga Saša Zdjelar i mladi Nemanja Jović su uspeli da se oporave i počeće meč. 

Ostatak je očekivan i najavljivan, Nedostaje standardni Urošević na levom boku zbog kartona, a Natha treba očekivati kao impuls sa klupe. 

PARTIZAN (4-2-3-1) Popović - Obradović, Vujačić, Saničanin, Miljković - Zdjelar, Jojić - Marković, Suma, Jović - Rikardo!

19:15

Sude Englezi!

Prvi arbitar meča biće Kreg Poson, a pomoćnici su Jan Husin i Nil Dejvis. To bi moglo da znači nešto grublju igru koja će biti dozvoljena, što svakako više odgovara srpskog nego portugalskom predstavniku. 

18:30

Santa Klara u problemima!

Nije lako gostima! Ne samo što su morali da prevale dug put, već je veliki broj igrala preležao koronu, a nekoliko ključnih fudbalera je pod znakom pitanja zbog povreda. 

Mogao bi to Partizan da iskoristi i da "bukira" mesto u Evropi!

17:55

Dobrodošli!

Partizan igra za Evropu! Crno.beli su u prvom meču plejofa za plasman u grupnu fazu Lige konferencija poraženi sa 2:1 na Azorskim ostrvima, a sada tim Aleksandra Stanojevića u Beogradu nema prava na grešku. 

Ovaj meč je na programu od 21 čas i poslednji je na programu, a s obzirom da više ne važi pravilo gola u gostima crno-belima će svaka pobeda sa dva gola razlike doneti prolazak dalje. 

Trener Aleksandar Stanojević je na konferenciji za štampu pred meč najavio ofanzivniju igru u ovom duelu, a problem mu prave povrede nekoliko igrača. 

Od 21 čas sledi meč koji Partizan ne sme da izgubi, sa pobedom na ovom duelu crno-beli računaju ne samo na igranje u Evropi, već i na vrlo dobre novčane nagrade koje očekuju sve timove koji se kvalifikuju. 

UKRATKO

  • Partizan - Santa Klara 2:0
  • Santa Klara je dobila prvi meč 2:1
učitaj još +

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije