• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hrvati šokirani izjavom trenera Dinama: Bili u prvom šeširu Lige Evrope, a on bi bio srećan trećim mjestom!?

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Istina, Dinamo Zagreb nije dobio naivnu grupu, ali nipošto takvu da ne mogu da ciljaju na jednu od prve dvije pozicije...

 damir krznar dinamo u ligi evrope bio bih zadovoljan trećim mjestom Izvor: Profimedia/MN Press

Fudbaleri Dinamo Zagreba nisu uspjeli da izađu na kraju sa moldavskim Šerifom, pa su se umjesto u Ligu šampiona plasirali u Ligu Evrope.

U petak su saznali imena rivala, a trener "modrih" Damir Krznar ponovo je šokirao medije konstatovavši da bi bio zadovoljan i trećim mjestom u grupi!?

Možda će vas zanimati

Naime, Krznar je prvi put digao prašinu u Hrvatskoj prije par dana, kada je nakon ispadanja Dinama iz borbe za Ligu šampiona rekao da je njegova ekipa ostvarila cilj plasmanom u Ligu Evrope.

Iako je za rivala imala tim daleko neiskusniji u takvim mečevima i iako su prije pet mjeseci bili bolji od Totenhema u Ligi Evrope, Krznar je time iznenadio sve. A sada je posle žrijeba ponovo to uradio.

Hrvatski šampion je u Ligi Evrope izvukao grupu sa Genkom, Vest Hemom i Rapidom iz Beča. Štaviše, Dinamo Zagreb je bio u prvom šeširu na tom žrijebu, zbog svojih rezultata u prethodnim sezonama u UEFA takmičenjima, ali Krznaru već sada ne bi smetalo da Dinamo bude treći u grupi.

"Grupa je atraktivna i kompetitivna. Moglo je i mnogo gore, zadovoljni smo. Pokušaćemo da dođemo do prve dvije pozcije koje vode u nokaut fazu Lige Evrope, ali i treća, koja garantuje nastavak evropskog takmičenja u Konferencijskoj ligi. To je jedan od naših ciljeva", istakao je Krznar, a prenio je "Indeks".

To je dovelo do brojnih komentara na internetu u kojima se navijači čude takvoj izjavi Krznara prije nego što je takmičenje i počelo...

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC