• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Može da se desi i da ne prođemo grupu! Stanojević oprezan pred Evropu, poručuje - Pa oni imaju 11 reprezentativaca!

Autor Dragan Šutvić

Partizan će igrati prvu Ligu konferencija u istoriji, a posao neće biti lak.

 partizan konferencijska liga žrijeb aleksandar stanojević Izvor: MN Press/Profimedia/YouTube/Printscreen/FK Partizan Beograd

Fudbaleri Partizana nisu imali sreće sa žrijebom u kvalifikacijama za Ligu konferencija, ali su mnogo bolje prošli u žrijebu za grupnu fazu takmičenja. 

Poslije mečeva sa ruskim Sočijem i portugalskom Santa Klarom sada će se sastati sa Gentom, Florom iz Talina i Anortozisom sa Kipra. Svoje prve utiske žrijeba dao je i šef stručnog štaba crno-bijelih Aleksandar Stanojević. 

Možda će vas zanimati

"Uvijek je nezahvalno reći da si zadovoljan žrijebom, ali ako poredimo kvalifikacione utakmice koje smo imali do sada, koje su bile izuzetno teške, da ne kažem da su teže nego grupa koju smo dobili. Kad krenem da analiziram individualno svaku ekipu, onda imam repspekta i o svakom imam nešto da kažem", počeo je on. 

Iako vlada mišljenje da je Partizan jako dobro prošao na žrijebu, šef struke crno-ijelih poziva na oprez.

"Oprezni smo, nemamo mi prava da pretimo niti da objašnjavamo kako ćemo mi biti prvi. Moramo da igramo utakmicu po utakmicu, prvi meč će nam biti na Kipru. Razna iskustva su bila i sa ekipama sa Kipra tako da na taj način prilazimo toj utakmici", dodao je on, ali je priznao da je ovo mnogo bolji žrijeb nego onaj za kvalifikacione mečeve.

"Koliko smo težak žrijeb imali tokom kvalifikacija, uvijek možemo da kažemo da je moglo da bude teže. Kao što sam rekao Santa Klara i Soči su izuzetne ekipe. Ali ne znate nikad, ja sam malo gledao sve te ekipe sada i Genk i Anortozis i Floru... Flora ima 10-11 reprezentativaca, ispali su od Omonije na penale. Sigurno je da je Soči izuzetno ozbiljna ekipa, Portugalci dolaze iz jake lige, ne možete da poredite", zaključio je Stanojević i nastavio:

"Vjerovatno je po svemu "lakša" grupa nego što smo imali kvalifikacije. A može da se desi i da ne prođemo grupu! Nemamo pravo da nešto prijetimo, ali možemo da kažemo da smo imali teže kvalifikacije nego grupu", smatra on.

Na kraju je prokomentarisao i raspored utakmica, kao i činjenicu da prvi duel u Ligi konferencija dolazi tri dana prije prvog derbija u sezoni.

"Ja kako sam vidio meni se sviđa raspored, odgovara mi. Igramo prvu utakmicu sa direktnim konkurentnim za prolaz dalje. Imamo roster, mijenjaćemo", ističe Stanojević. 

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC