• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Prepali smo se vođstva!" Jagodić poručio - Na greškama se uči! Miljanović poslije pobjede Borca: Pokazali smo karakter!

Autor Dragan Šutvić

U sjajnom meču sedmog kola m:tel Premijer lige BiH, Borac je savladao Radnik rezultatom 4:3

 m:tel premijer liga bih 7. kolo borac radnik 4 3 jagodić miljanović Izvor: FK Borac/Nikola Kulaga

Odličan meč odigrali su Borac i Radnik na banjalučkom Gradskom stadionu!

Imali su Bijeljinci 0:2 poslije samo tri minuta, ali su crveno-plavi uspjeli da preokrenu stvari i na kraju trijumfuju rezultatom 4:3, te dođu do prve pobjede u sezoni.

Možda će vas zanimati

"Mladi igrači su se, jednostavno, prepali takvog vođstva. Ne može biti idealnije nego da u prvih pet minuta ovdje povedemo 0:2. Ekipa tu treba da igra dalje, mi smo odustali od igre i naravno da Borac ima jake igrače, znalce. Mi smo završili meč sa sedam igrača ispod 21 godine. Nisam ja nezadovoljan, ali realno takav poklon koji smo dobili nismo znali da iskoristimo. Zaslužena pobjeda Borca, mislim da je publika mogla da vidi sedam lijepih golova, a ja Borcu želim sve najbolje. Potajno smo se nadali da možemo nešto da uradimo, ali bez tri-četiri standardna igrača to je bilo teško. Nismo imali iskustva u meču, ali na greškama se uči i imamo šta da analiziramo", rekao je trener Radnika Vlado Jagodić za TV Arena sport nakon meča.

Šampion BiH konačno je probio barijeru – upisana je prva pobjeda koja će mnogo značiti za nastavak sezone.

"Momci su pokazali karakter, okrenuli smo rezultat u prvom poluvremenu. Mislim da smo odigrali jako dobro prvo poluvrijeme, nez obzira na ta dva primljena gola. Drugo poluvrijeme nešto lošije, i dalje smo diktirali igru. Uspjeli smo da damo četvrti gol, ali prelako primamo golove i na tome moramo ozbiljno da radimo. Postoji opasnost kad se protivnik svaki put približi našem golu i to ne smijemo da dopustimo u nastavku sezone", istakao je Nemanja Miljanović, strateg banjalučkog premijerligaša.

Izvor: FK Borac/Nikola Kulaga

U m:tel Premijer ligi BiH sada slijedi dvosedmična pauza, nakon koje će Borac gostovati Slobodi, dok će Radnik ugostiti Tuzlu siti.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC