• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan razbija - 4:0 za vrh tabele i savršen skor: Nišlije se loše provele, crno-bijeli moćno otišli na pauzu!

Autor Dragan Šutvić

Nova ubjedljiva pobjeda Partizana u Superligi!

 superliga srbije partizan radnički niš 4 0 Izvor: MN PRESS

Uspjeli su crno-bijeli da se pobjedom protiv Santa Klare plasiraju u grupnu fazu Konferencijske lige, ali tri dana kasnije nipošto nisu dozvolili da se previše opuste poslije tog uspjeha.

Sa sedam promjena u startnoj postavi u odnosu na četvrtak, Partizan je svejedno ubjedljivo stigao do pobjede protiv niškog Radničkog.

PARTIZAN - RADNIČKI NIŠ 4:0 (2:0)
/Rikardo 37, 43, Natho 63, Jović 70/

Možda će vas zanimati

Peti put je Partizan ove sezone u Superligi uspio da na jednom meču postigne četiri pogotka, peti put u tek šestoj utakmici koju su odigrali. I učinak je i više nego jasan - odlazak na reprezentativnu pauzu na prvoj poziciji, sa maksimalnih 18 bodova i skoro perfektnom gol-razlikom 22:1!

Bolje od ovoga nije moglo, a ni Radnički iz Niša nije mogao mnogo bolje od ubjedljivog poraza u Humskoj. Istina, u prvih pola sata su se dobro držali protiv crno-bijelih, ali kada je Rikardo Gomeš u 37. minutu donio vođstvo, gard gostiju kao da je nestao.

Istina, prvi gol na meču je VAR četiri minuta provjeravao prije nego što je bio potvrđen, ali ubrzo je sve ponovo bilo isto. Još jednom je Marko Živković uspješno centrirao, a Rikardo glavom poslao udarac u mrežu Damira Kahrimana za 2:0.

U nastavku je sve bilo daleko lakše. Ekipa Aleksandra Stanojevića je ponovo nešto sporije započela taj dio igre, da bi onda u sedam minuta sve postavili na svoje mjesto. Bibars Natho je poslije nesebične asistencije Rikarda povisio na 3:0.

Izraelac je tako već nagovijestio sigurnu pobjedu, da bi je Nemanja Jović u potpunosti kompletirao pogotkom u donji ugao gola Radničkog za "poker" golova u Humskoj i povratak na čelo tabele domaćeg prvenstva.

Sada slijedi dvonedjeljna pauza, a onda Partizanu slijedi gostovanje Radničkom u Kragujevcu, prije nego što crno-bijeli otputuju na Kipar i meč sa Anortozisom...

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC