• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zaslužili smo pobjedu u Beogradu: Trener Brage šokirao na konferenciji - ''Uradili smo dovoljno za trijumf!''

Autor Dragan Šutvić

Trener portugalskog tima zadovoljan izdanjem svoje ekipe nije bio previše rječit, ali je ostao pri stavu da su bolji od Zvezde.

 crvena zvezda braga karlos karvahal  Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda je u prvom kolu grupne faze Lige Evrope savladala Bragu na svom terenu (2:1), ali trener gostujućeg tima smatra da to nije pravedan rezultat. Po riječima Karlosa Karvahala, Portugalci su zaslužili pobjedu u Beogradu!

To je iskusni stručnjak saopštio novinarima na konferenciji odmah nakon završetka meča.

Možda će vas zanimati

Šta je nedostajalo večeras za Braginu pobjedu?

''Nedostajalo je malo efikasnosti. Imali smo prilike, ali nismo uspjeli da postignemo gol. Kao što se kaže u fudbalu, ko ne postigne gol, nastrada... Falilo nam je jedino da budemo efikasniji'', zaključio je čovjek bogatog iskustva, trener koji je radio u Engleskoj, Grčkoj, Turskoj...

Portugalske novinare zanimalo je i zašto Braga nije bila ofanzivnija u finišu meča, negdje oko 80. minuta. Činilo se da ima prostora za Bragin rizik, ali... 

''Imali smo na terenu igrače koji su mogli da daju gol. Očekivali smo da ćemo postići više golova sa ovim timom'', kratko je prokomentarisao trener portugalske ekipe.

Prije meča Karvahal je isticao da ne dolazi u Beograd po bod, a i nakon utakmice na stadionu Rajko Mitić vjerovao je da je njegov tim bolji!

''Zaslužili smo da pobijedimo. Uradili smo dovoljno za pobjedu. Što se tiče grupe, ovo je tek prva utakmica i igraće se još mnogo mečeva'', šokirao je Karlos Karvahal.

Atmosfera u Beogradu veoma se svidjela iskusnom stručnjaku i drago mu je što je mogao da predvodi ekipu u ovakvom meču.

''Portugalskih navijača je bilo malo, ali smo oduševljeni njihovom podrškom. Ovakva atmosfera na utakmici, koju su napravili navijači Crvene zvezde, zaslužuje čestitke. Bilo je uživanje što smo doživjeli ovako nešto'', zaključio je trener Brage.

Crveno-bijeli su prekinuli niz od sedam uzastopnih neuspjeha na otvaranju grupne faze i ispisali novu stranicu klupske istorije. Ovaj rezultat lansirao ih je na prvo mjesto grupe, pošto su Mitjiland i Ludogorec remizirali rezultatom 1:1.

PROČITAJTE I OVO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC