• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Braga je tim za Ligu šampiona, nije bitno šta nas čeka u nedjelju: Degenek pričao o primljenom golu - Najlakše je tako!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Poslije pobjede jasna poruka - niko nije kiksnuo!

 miloš degenek o pobjedi protiv brage Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda je sjajno startovala u Ligi Evrope. Uspjeli su crveno-bijeli da poslije drame savladaju Bragu, a nije ih poremetio ni pogodak koji su primili nakon što je Milan Rodić "otvorio" protivnika. 

Stub odbrane Miloš Degenek je istakao da mu znači pobjeda pred navijačima, a da je njegov tim opet pokazao da je ozbiljna ekipa.

Možda će vas zanimati

"Bitno je da smo startovali pobjedom, mislim da je ovo prvi put od kad sam u klubu da smo evropsku turneju počeli trijumfom. Sve to nam daje dodatnu snagu i energiju za nastavak takmičenja. Lijepo je pobijediti kod kuće, pred dosta navijača. Pokazali smo da smo prava ekipa, da igramo naš fudbal i da se ne prilagođavamo nikom. Stručni štab je takođe odradio fenomenalan posao, taktika je bila besprijekorna i svi su zapravo odradili svoj posao. Svi koji su bili na terenu, uz ekipu, na tribini... Samo treba ovako da nastavimo", rekao je Degenek.

Šokirao je pogodak Brage crveno-bijele, ali nisu posustali. Greška Sanoga na kraju nije skupo koštala tim Dejana Stankovića. 

"Najlakše je primiti gol poslije datog, ali bitno je da se održi koncentracija. Ne bih rekao da je iko kiksnuo. Svi smo mogli nešto više da uradimo, bolje reagujemo i spriječimo. Pozitivno je što nismo pali poslije toga, nismo se branili, već nastavili da napadamo i ispostavilo se da je ta situacija kada je naprvljen penal nad Ivanićem bio ključan. Potom rutinska realizacija Kataija. Željeli smo pobjedu i zbog navijača i ove atmosfere", dodao je Degenek. 

Od svih igrača Brage štopera Crvene zvezde najviše je impresionirao Rikardo Orta. 

"Svi su dobri igrači, brzi su, odlično se kreću. Gobeljić je Ortu vrhunski čuvao, odigrao perfektnu utakmicu, a on im je najbolji igrač, rekao bih. Nezgodna ekipa generalno, nisu slučajno bili četvrti u Portugalu, imaju praktično tim za Ligu šampiona", smatra Degenek. 

U nedjelju se od 18 časova igra i večiti derbi, ali poslije pobjede Degenek nije još uvijek htio da misli o tom meču. 

"Nije bitno šta nas čeka u nedjelju, već sve ono do kraja sezone. Svaka utakmica je bitna jednako i važi tri boda. Duga je sezona", zaključio je Degenek. 

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC