• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Leotar prvi put slavio na Koševu, Krunić: Borili smo se od početka do kraja, vratilo nam se za neke ranije mečeve!

Autor Dragan Šutvić

Trebinjski klub je prvi put od osnivanja m:tel Premijer lige BiH uspio da postigne gol na gostovanju Sarajevu i trijumfuje

 sarajevo leotar 0 1 branislav krunić Izvor: MONDO/Sport1/Sanel Konjhodžić

Do sinoć, nikad nije generacija trebinjskih fudbalera nije uspjela da postigne gol na Koševu protiv Sarajeva. Ovoj, kojom komanduje Branislav Krunić, to je pošlo za rukom – jednom se zatresla mreža bordo tima, što je bilo dovoljno za veliki trijumf!

Možda će vas zanimati

"Ovo je za nas velika pobjeda, na koji način je izvojevana... Sad je teško šta komentarisati, analizirati. Mogu samo da kažem da su momci odigrali jednu dobru utakmicu, da su se borili od prvog do posljednjeg minuta. Možda je u pojedinim momentima bilo pritužbi zašto se odugovlačilo vrijeme, ali treba ih razumjeti. Ovo je Leotaru 13. utakmica na Koševu, a prva u kojoj je postigao pogodak, uspio da prekine negativnu tradiciju i štaviše stigne do pobjede", rekao je Krunić nakon utakmice, naglasivši da će trijumf na najvećem bh. stadionu ekipi mnogo značiti za nastavak takmičenja.

"Prije utakmice sam govorio da smo protiv svih ekipa protiv kojih smo do sada igrali pružali kvalitetne partije. Iako nismo u svim mečevima ostvarivali pobjede, nije nas protivnik nadigrao, i rekao sam da ćemo se samim tim potruditi da pomrsimo račune Sarajevu. U nekim prethodnim utakmicama nismo imali sportske sreće, sada nam se vratilo. To je tako u fudbalu, nekad pobijedite, nekad izgubite, ali je ključno da Leotar i ljudi iz kluba i grada čine sve napore da se klub vrati na put na kojem je nekada bilo. Nije lako, ali mislim da će ova pobjeda biti podstrek za sve. Želim sreću ekipi Sarajeva u nastavku prvenstva, pokazali su da su kvalitetan protivnik. Vidi se u domaćim utakmicama da teško realizuju situacije, bolje igraju u gostima. Nadam se da će se izvući iz krize i želim im sreću u narednim utakmicama", zaključio je Krunić.

Leotar će u narednom kolu, u srijedu, ugostiti Rudar Prijedor, dok će Sarajevo ugostiti Željezničar u vječitom derbiju.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC