• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Haos u Juventusu - Alegri psovao igrače! Kamere uhvatile psovku, bijesan je na petoricu fudbalera?!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Veliki problemi za slavni klub na početku nove sezone.

 masimilijano alegri ljut na fudbalere juventusa Izvor: Profimedia

''Vi igrate za Juventus, je*ote'', rekao je Masimilijano Alegri dok je napuštao teren nakon meča Juventusa i Milana u četvrtom kolu Serije A. Taj meč završen je 1:1, tim iz Torina nema pobjedu u prvenstvu za sada i ovo je njihov najlošiji start u posljednjih 60 godina. Problema ima koliko god hoćete...

Pogodak Alvara Morate neutralizovao je golom Ante Rebić, a Maksu Alegriju je još jedan remi na početku sezone zadao nove glavobolje - iako on priča o tituli. Nije ni čudo što je morao da opsuje, ali su to uhvatile i kamere, na njegovu žalost.

Možda će vas zanimati

I rečenica koju je izgovorio sasvim je tačna, zbog toga mu niko ništa ne može reći. Problem je samo što je neprikladna i što je došla u pogrešnom trenutku, kada fudbalerima slavnom tima iz Torina treba da zbiju redove.

Što bi rekao Đorđo Kjelini ''ovo nije tim''... I stvarno nije, ali ovo nije način da grupa momaka koja silom prilika igra za Juventus postane ekipa koja ima šampionski karakter i rivale u Seriji A melje kao što je to Alegrijev Juventus radio u prvom mandatu.

Psovka Maksa Alegrija centralna je tema italijanskih medija, a priča se i o čak petorici fudbalera na koje je kivan. Postoje dvije teorije o tome čiji je nastup iskusni trener opsovao nakon meča protiv velikog rivala.

U jednoj su žrtve bili ofanzivci Kuluševski - Ken - Kjeza, koji su u igru ušli u finišu susreta. Sa njima na terenu Juventus je djelovao inferiorno, a pored toga što nisu mogli da priprijete i postignu drugi gol, napravili su svom timu i mnogo problema u defanzivi.

Kao da taj igre nisu baš najbolje shvatili, iako kod Alegrija svi imaju obavezu da igraju u odbrani.

Druga teorija kaže da je italijanski stručnjak poludio zbog ponašanja Vojćeha Ščesnog i Adrijena Rabioa. Njih dvojica razmijenili su nekoliko riječi ili rečenica nakon što Francuz nije dobro ispratio Ante Rebića kod Milanovog gola za izjednačenje.

Zbog tih malih sukoba sa terena, ali i ovakve reakcije Alegrija, sladi se ovih dana cijela Italija. Tim koji je deceniju dominirao italijanskim fudbalom danas je u veoma teškoj situaciji i potrebni su mu rezovi...

Nakon četiri odigrana kola Juventus ima dva osvojena boda i nalazi se u zoni ispadanja.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC