• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ronaldo joj dao karticu i PIN, ona mu otela 300.000€: Kristijano u centru prevare - žena osuđena na 4 godine!

Autor Dragan Šutvić

Portugalka Marija Silva osuđena je na četiri godine uslovno zbog serije prevara, čiji su dio bili i poznati fudbaleri.

 kristijano ronaldo prevara  Izvor: Profimedia

Kristijano Ronaldo je ovih nedjelja bio u centru pažnje od dolaska u Mančester junajted, zahvaljujući golovima koje je iz utakmicu u utakmicu postizao.

Ipak, sada je legendarni Portugalac dospio u žižu interesovanja kada se saznalo da ga je jedna žena prevarila za sumu od nešto manje od 300.000 evra!

Možda će vas zanimati

Radi se o ženi koja se zove Marija Silva, ima 53 godine, a inače je turistički agent. Ona je napravila seriju prevara među kojima su osim Ronalda i bivši igrač Mančester junajteda Nani, kao i super-agent Žorž Mendeš.

Njeni grijesi kulminirali su u dobijanju uslovne kazne od četiri godine zatvora, pišu mediji u Portugalu, uz novčanu kaznu.

Portugalski mediji su otkrili da je Marija Silva prevarila Ronalda za sumu od 288.000 evra koje se tiču oko 200 putovanja koje Ronaldo nikada nije napravio između Portugala i drugih evropskih zemalja, kao i između Portugala i Afrike i SAD.

Ona je navodno pravila prevaru tako što je njenim klijentima davala njen lični račun na koji bi trebalo da prebace novac, umjesto na račun turističke agencije za koju je radila. Potom je ta putovanja naplaćivala žrtvama poput Kristijana Ronalda, koji joj je dao njegovu "virtuelnu" kreditnu karticu i PIN kod, ne bi li "popunila rupu" na računu kompanije za koju je radila, prenio je "Žornal de Notisijas".

Ronaldo nije morao da bude na sudu i prisustvuje njenom svjedočenju, već je u prethodnom periodu proveo pet dana u karantinu po dolasku u Englesku, a ostrvski mediji su otkrili da je Kristijano na Ostrvo stigao u svom skupocjenom avionu:

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC